Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek ez sok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ez sok? Mindenki azt mondja, ez már túl sok.

Figyelt kérdés

16-20 éves lányok véleményére lennék kíváncsi, mi a véleményük. Ez ténylegesen sok, vagy ideális, esetleg kevés is? Mindenki azt mondja nekem, hogy ez már undorító, gusztustalan. Tényleg..?

Nem kérném a többi gyúrós véleményét, milyen a forma, meg hasonló véleményeket.

Kép: [link]

2015. jan. 19. 20:50
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Egyátalán nem sok, aki azt mondja hogy gusztustalan, az vak.

Csak karra edzel, vagy egyéb testrészekre is?

2015. jan. 19. 21:00
 12/22 anonim ***** válasza:

nekem még pont belefér, nem sok

dehogy gusztustalan

2015. jan. 19. 21:03
 13/22 A kérdező kommentje:
Mindenre edzek, és megvan mindennek az oka is, mi miért ekkora jelenlegi állapotában. Has hiánya van, azt elismerem. A hátam nem nagyon akar szélesedni. De, nem arányosságra kértem véleményt, és NEM edzésről kértem véleményt. A privátba kapott "mitől ekkora a karod, hányas a pajszer" leveleket hadd ne...
2015. jan. 19. 21:04
 14/22 anonim ***** válasza:

2 vagyok

Jó, hanem nem nézem a formát, az alakot, hanem csak a mennyiséget, akkor teljesen rendben van. 20l

2015. jan. 19. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem azért, mert szidni akarok mindenkit, de a kérdezőnek nagyon jó, szép fizikuma van. Engem emlékeztet Arnoldra, mivel kicsi a dereka, és széles a válla, és már bocs, de anyab*szó egy karjaid vannak. Nem tanácsokat akarok adni, szerintem tudja Ő is a hibáit, nem kell elmondani neki. Ráadásul, ha már Zane-t hozta fel, nem véletlen.

Mondjuk, engem is érdekelne, hányasok a karjaid. De, nagyon jól néz ki szerintem. A karjaidra légy büszke, a többit hozzad fel!

A szidó válaszolóknak, akik kifogásolják teljes mértékben, linkeljenek már magukról is.

2015. jan. 19. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Larry Scott reinkarnációja bmeg :D :D
2015. jan. 19. 21:15
 17/22 A kérdező kommentje:

Már ezért megérte kiírni a kérdést, hogy két legendához hasonlítsanak. :)

A válaszokat köszönöm, megnyugtatásként, elárulok annyit, hogy a "Golden era" testépítői a példaképem, mint Larry, Arnold, Frank, Mike, és a többi legenda. Az Ők arányosságát próbálom követni. Ami, mint látom, sikerül valamilyen szinten. a karjaim, és a lábaim direkt ekkorák, a vállaim is. A mellem, hátam, és a középső szekció szenvedi hiányát, és elárulom, annyi súlyt használok, ami a csövön kifér. Hiányát azért szenvedi, mert a karjaimra fordítottam eddig a legnagyobb figyelmet, mert nagyon nehezen fejlődnek. Mérete maradjon titok. :)

2015. jan. 19. 21:20
 18/22 anonim ***** válasza:

A lajháros hozzászólással egyetértek.

Egyáltalán nem tetszik a tested, ne haragudj.

Nem azért mert sok, hanmem ert aránytalan és kellemetlen nézni is.

2015. jan. 19. 21:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Karok,combok teljesen jók, csak fura hogy felsőtest,has azokhoz képest olyan semmilyen :) Mondjuk nekem nem az számít lányként,hogy jaj legyen kockahas,stb, csak furi összhatást kelt. Nem csúnya,nem kevés :) Teljesen jó amúgy.
2015. jan. 19. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a gyúrással csak még jobban kihangsúlyozod az aránytalanságaidat. Nem, nem az izommennyiségre gondolok, hanem arra, hogy le kellett mérnem a karod, mert annyira hihetetlenül hosszúnak tűnik a testedhez képest. Az is eszembe jut rólad, amikor ilyen menőcsávókat látok trottyos gatyával az úton, és elképzelem, hogy valóban olyan rövid a lábuk, mint a nadrág... Mint egy béka. Ezt az alsót meg jobb lenne elfelejteni, vagy legalább feljebb húzni.
2015. jan. 19. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!