Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez sok? Mindenki azt mondja, ez már túl sok.
16-20 éves lányok véleményére lennék kíváncsi, mi a véleményük. Ez ténylegesen sok, vagy ideális, esetleg kevés is? Mindenki azt mondja nekem, hogy ez már undorító, gusztustalan. Tényleg..?
Nem kérném a többi gyúrós véleményét, milyen a forma, meg hasonló véleményeket.
Kép: [link]
Egyátalán nem sok, aki azt mondja hogy gusztustalan, az vak.
Csak karra edzel, vagy egyéb testrészekre is?
nekem még pont belefér, nem sok
dehogy gusztustalan
2 vagyok
Jó, hanem nem nézem a formát, az alakot, hanem csak a mennyiséget, akkor teljesen rendben van. 20l
Nem azért, mert szidni akarok mindenkit, de a kérdezőnek nagyon jó, szép fizikuma van. Engem emlékeztet Arnoldra, mivel kicsi a dereka, és széles a válla, és már bocs, de anyab*szó egy karjaid vannak. Nem tanácsokat akarok adni, szerintem tudja Ő is a hibáit, nem kell elmondani neki. Ráadásul, ha már Zane-t hozta fel, nem véletlen.
Mondjuk, engem is érdekelne, hányasok a karjaid. De, nagyon jól néz ki szerintem. A karjaidra légy büszke, a többit hozzad fel!
A szidó válaszolóknak, akik kifogásolják teljes mértékben, linkeljenek már magukról is.
Már ezért megérte kiírni a kérdést, hogy két legendához hasonlítsanak. :)
A válaszokat köszönöm, megnyugtatásként, elárulok annyit, hogy a "Golden era" testépítői a példaképem, mint Larry, Arnold, Frank, Mike, és a többi legenda. Az Ők arányosságát próbálom követni. Ami, mint látom, sikerül valamilyen szinten. a karjaim, és a lábaim direkt ekkorák, a vállaim is. A mellem, hátam, és a középső szekció szenvedi hiányát, és elárulom, annyi súlyt használok, ami a csövön kifér. Hiányát azért szenvedi, mert a karjaimra fordítottam eddig a legnagyobb figyelmet, mert nagyon nehezen fejlődnek. Mérete maradjon titok. :)
A lajháros hozzászólással egyetértek.
Egyáltalán nem tetszik a tested, ne haragudj.
Nem azért mert sok, hanmem ert aránytalan és kellemetlen nézni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!