Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki ezt mondja, de vajon miért? (már kicsit kezd idegesíteni)?
Mindenki azt mondja rám hogy még túl "kisfiús" az arcom és 2-3 év múlva "helyes, jóképú" pasi leszek. Én azt gondolom, hogy nem akarnak megbántani azzal hgy csúnya vagyok és kitalálták ezt a dolgot. Az oszt. társaim is 15 évesek és egyáltalán nem kisfiús az arcuk. Arra is gondoltam már, hogy azárt ilyen "kisfiús" az arcom mert még soha nem dohányoztam és nem ittam(oszt. társaim napi rendszerességel csinálják). Annyira szánalmasnak és magányosnak érzem magam, hogy a legtöbb oszt. társamnak van barátnője engem meg le se sz@r senki. Mindent megtettem ami tőlem telt új ruhák(márkásak), új haj, Iphone 5s(sokan mondták segít a csajozásban de semmi, sz@r az egész). Annyira de annyira szeretnék megfelelni a lányoknak, de ezen már tudok változtatni nekez ez jutott egy sz@r külső. :(
15/F
Ne is csodálkozz,te is csak a mai trend szerint öltözködő ratyi kinézetű páva kisfiú lehetsz,nem nézel ki férfiasan,ezt pedig a onnan következtettem ki,hogy a mai trend szerint öltözködöl.
Nem kell mártírkodni b*szod.
Hidd el, az osztálytársaidnak is kisfiús az arcuk. Amikor én anno 15-16 voltam, azt gondoltam magamról/magunkról, hogy mi milyen felnőttek vagyunk már. Most visszatekintve (szintén közel a korhoz) nagyon gyerekesnek hatnak a 15-16 évesek. Azért mondják ezt, mert 2-3 év múlva kevésbé leszel kisfiús. Úgyszintén az osztálytársaid.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!