Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt mindenki gyönyörű és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt mindenki gyönyörű és rohadtul szexi?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.

Azt látom, hogy olyan csajokat ítélnek itt a gyakorin rondának, akik valójában nagyon szépek.

Kicsit teltebb lányra- abszolút nem kövér, csak nőiesen formás- azt mondják, dagadt.

Van egy kis hibája, máris a "csúnya" jelzővel illetik.

Nálam szebb lányokra is írtak ilyeneket, bár nem tartom magam csúnyának. Ha az ilyen jó nőkbe is belekötnek, akkor én jobb, ha zsákot húzok magamra.

Érdekelne, hogy az emberek ennyire szépek? Vagy annak tartják magukat?

Mi ez, hogy egy gyönyörű lányra azt írják: "Le se sz*phatna"?

Meg fordított esetben is: egy fiút alapból elutasítunk, mert egy kis heg van az arcán, vagy túl vékony/ izmos/ kövér?

Mindenki tökéletes?

2015. jan. 19. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem a leírtak alapján cselekszem, mert próbálok lelket önteni az önbizalom hiányos emberekbe, persze tudom, hogy a legtöbben ember viszont igen. A felszínesség és arrogancia mindkét oldalon jelen van.
2015. jan. 19. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

"Azt látom, hogy olyan csajokat ítélnek itt a gyakorin rondának, akik valójában nagyon szépek."

Persze, általában léteznek trollok, akik egyik felhasználónévvel lehordanak mindennek, másik felhasználónévvel meg nyalják a segged. Ismerek egy-két ilyen elvetemült idiótát.

Különben meg nagy általánosságban az átlagos lányokat is dicsérni szokták itt, GYK-n. Nyilván vannak, akik ilyenkor lázadozni szoktak, beírják az olyanokat, hogy "jáj, ezeknek á GYK-s srácoknák minden mindegy", holott senki nem gondol bele, hogy a férfiak sokkal racionálisabban kezelik a külsőségeket, sokkal toleránsabbak vagyunk ezen a téren.

"Mi ez, hogy egy gyönyörű lányra azt írják: "Le se szophatna"? Meg fordított esetben is: egy fiút alapból elutasítunk, mert egy kis heg van az arcán, vagy túl vékony/izmos/kövér? Mindenki tökéletes?"

Egy gyönyörű nőről általában felszínességet feltételezünk, aminek van alapja, így természetes reakció, hogy taszítjuk magunktól. Ha csak magamból indulok ki, leszólítana az utcán egy gyönyörű nő, hogy megtetszettem neki, s szívesen ismerkedne, néznék egy nagyot, majd nagy valószínűséggel elhajtanám a francba, mert átverés szagát érezném a dologban. Ezeket a trükköket nem esszük meg.

2015. jan. 19. 19:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Az emberek 80%-a nagyra tartja magát,mert azt hiszik,hogy ők többet érnek mint más.Csak mert nekik jobb a fenekük pl.amúgy ha megnézed itt az embereket,láthatod,hogy mindnek nagy a szája,mert interneten van.... És így senki sem fog emlékezni rá pl:bármikor leléphet,eltűnhet.Az emberek nem vannak tisztában azzal,hogy amit mondanak másra,azok valójában saját maguk.Szóval kérdezz ha kell.De lehetőleg privátban,mert nem biztos,hogy visszajövök erre a kérdésre.Nem muszáj,de ha kell tanács adok.
2015. jan. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!