Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki gyönyörű és rohadtul szexi?
17 éves lány vagyok.
Azt látom, hogy olyan csajokat ítélnek itt a gyakorin rondának, akik valójában nagyon szépek.
Kicsit teltebb lányra- abszolút nem kövér, csak nőiesen formás- azt mondják, dagadt.
Van egy kis hibája, máris a "csúnya" jelzővel illetik.
Nálam szebb lányokra is írtak ilyeneket, bár nem tartom magam csúnyának. Ha az ilyen jó nőkbe is belekötnek, akkor én jobb, ha zsákot húzok magamra.
Érdekelne, hogy az emberek ennyire szépek? Vagy annak tartják magukat?
Mi ez, hogy egy gyönyörű lányra azt írják: "Le se sz*phatna"?
Meg fordított esetben is: egy fiút alapból elutasítunk, mert egy kis heg van az arcán, vagy túl vékony/ izmos/ kövér?
Mindenki tökéletes?
"Azt látom, hogy olyan csajokat ítélnek itt a gyakorin rondának, akik valójában nagyon szépek."
Persze, általában léteznek trollok, akik egyik felhasználónévvel lehordanak mindennek, másik felhasználónévvel meg nyalják a segged. Ismerek egy-két ilyen elvetemült idiótát.
Különben meg nagy általánosságban az átlagos lányokat is dicsérni szokták itt, GYK-n. Nyilván vannak, akik ilyenkor lázadozni szoktak, beírják az olyanokat, hogy "jáj, ezeknek á GYK-s srácoknák minden mindegy", holott senki nem gondol bele, hogy a férfiak sokkal racionálisabban kezelik a külsőségeket, sokkal toleránsabbak vagyunk ezen a téren.
"Mi ez, hogy egy gyönyörű lányra azt írják: "Le se szophatna"? Meg fordított esetben is: egy fiút alapból elutasítunk, mert egy kis heg van az arcán, vagy túl vékony/izmos/kövér? Mindenki tökéletes?"
Egy gyönyörű nőről általában felszínességet feltételezünk, aminek van alapja, így természetes reakció, hogy taszítjuk magunktól. Ha csak magamból indulok ki, leszólítana az utcán egy gyönyörű nő, hogy megtetszettem neki, s szívesen ismerkedne, néznék egy nagyot, majd nagy valószínűséggel elhajtanám a francba, mert átverés szagát érezném a dologban. Ezeket a trükköket nem esszük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!