Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/44 anonim válasza:
Nem, hanem a való életre értettem. Sokan bölcsnek hiszik magukat, pedig csak okoskodók. Nem rád értem.
32/44 A kérdező kommentje:
jól van akkor:)
2015. jan. 19. 17:54
34/44 A kérdező kommentje:
de én nem akartam, nagyon rosszul jött le amiket írtam tudom
2015. jan. 19. 18:03
36/44 anonim válasza:
Sajnos nem, mert alapjáraton nem bírják, hogy okoskodnak nekik.... Keress egy okos férfit ;)! Vagy egy butábbat, mert azt könnyebben el tudod bűvölni!
37/44 anonim válasza:
Az igaz, hogy az öregek között is vannak hülyék, de a bölcsesség akkor is életkor velejárója. Hiszen gondolj bele, tíz vagy húsz év múlva mennyivel több élettapasztalatod lesz, mennyivel több dolgot fogsz megismerni, megtanulni, megérteni. Ezt hívják fejlődésnek. Egy bölcs lányból mi lesz 30 év múlva, istennő?
38/44 anonim válasza:
Kulturált, intelligens embereknek biztosan.
39/44 anonim válasza:
Bejönnének, de ilyen nincs a világon!! Legfeljebb csak okoskodó!,-de ettől meg falra lehet mászni...
40/44 A kérdező kommentje:
Pedig vannak, attól még, hogy te nem találkoztál eggyel sem, még lehetnek.
2015. jan. 24. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!