Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszatartani. A nedvet?
14 éves lány vagyok, szóval még nem volt részem csak egy kézsimogatásban sem, de mire hazaérek az iskolából, már tök nedves vagyok... Bár "udvarolnak" páran, csak messziről, és próbálok rájuk nem figyelni, könnyű, mert csak néznek...
Hogy lehet ezt visszatartani?
Mielőtt leribiznétek, vegyétek figyelembe, hogy én ezt egyáltalán nem akarom, és nem hogy első csókom, első kézérintésem sem volt még..
Szűz vagyok (14 évesen még jó hogy) , ezért nem hordhatok tampont... :-\
Más ötlet?
Tényleg?
És milyen méretben?
Nagyon kéne, egy pillantástól csorog... :-\
Azt szokták mondani, minden agyban dől el, próbálj másra figyelni, megnyugtatni magad.
Viszont van ilyen akinek több nedve van és jobban beindul ,dolgoznak a hormonok ,ilyenkor mást nem tudsz tenni, többször cserélsz tisztaságit, de valószínűleg ez a későbbiekben el fog múlni ,tudom nem olyan biztató ,mert most vagy így, de amúgy ez majd jól jön a szexuális érintkezésnél, ott előnyödre válik.
15-dik kommentelőnek igaza van... Akármilyen vicces is...
Egy tampon azért nem jó meegoldás mert minél több nedvességet szív magába, annál vastagabb lesz és ez olyan mint ha újjaznád magad vagy valaki más vagy valami eszközt ...tál volna fel hogy kielégítsd magad...
Ez a nedvesség szerintem természetes, vannak olyan lányok akik nagyon nedvesek, vannak akik éppenhogy, de vannak akik egyáltalán nem így tehát ez szexben nagy hátrány mert sikosítót kell használnia a csajnak...
Fentebb olvastam a többi kommentet is, és igen ez a nedv a lányoknál olyan természetes mint a fiúknál a merevedés...
De szerintem ebben nincs semmi gusztustalan (jó oké, lehet hogy nekem azért nem gusztustalan mert egy 19 éves perverz srác vagyok, aki már jó 9-10 éve nem szűz), de akkor is szerintem ez így a természetes és a jó... Legalábbis én örülnék egy ilyen barátnőnek aki 14 évesen még szűz és persze van test nedve... Szépen írva :D
Köszönöm a válaszokat! :-)
Utolsó előtti: 9-10 évesen már nem voltál szűz? :O
Igen, nekem kényelmetlen...
De ha azt írjátok, hogy még előny is, akkor kicsit megnyugodtam...
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!