Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet visszatartani. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet visszatartani. A nedvet?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, szóval még nem volt részem csak egy kézsimogatásban sem, de mire hazaérek az iskolából, már tök nedves vagyok... Bár "udvarolnak" páran, csak messziről, és próbálok rájuk nem figyelni, könnyű, mert csak néznek...

Hogy lehet ezt visszatartani?

Mielőtt leribiznétek, vegyétek figyelembe, hogy én ezt egyáltalán nem akarom, és nem hogy első csókom, első kézérintésem sem volt még..

#visszatartás #ne ribizz kérlek
2015. jan. 19. 12:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Szűz vagyok (14 évesen még jó hogy) , ezért nem hordhatok tampont... :-\

Más ötlet?

2015. jan. 19. 16:59
 12/21 anonim ***** válasza:
én is szűz vagyok, mégis hordok tampont:) (előző, 15/L) sőt, anyum, és a. védőnő is mondta, hogy lehet használni:)
2015. jan. 19. 17:44
 13/21 A kérdező kommentje:

Tényleg?

És milyen méretben?

Nagyon kéne, egy pillantástól csorog... :-\

2015. jan. 19. 18:53
 14/21 anonim ***** válasza:
meg a super plus is belem fer, de te szerintem kezdd minikkel, legfeljebb gyakrabban csereled. tudom, a tampon nem eppen ilyenekre van, de nem erzed magad kenyelmetlenul. :)
2015. jan. 19. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:
csak aztán több érzés a végén összekapcsolódik, pillantás a fiútól, nedv indaulás a tampon dagadása, aztán amikor kiszedi érzékeny a punci, és ha már ott az ujj a bejáratnál akkor a pillantásra visszagondolva egy maszti. bár a punci csordogálása megszűnt, és ez a lényeg. nem? :-)
2015. jan. 19. 22:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó; teeeessséééék? Mi van ? xD
2015. jan. 19. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, minden agyban dől el, próbálj másra figyelni, megnyugtatni magad.

Viszont van ilyen akinek több nedve van és jobban beindul ,dolgoznak a hormonok ,ilyenkor mást nem tudsz tenni, többször cserélsz tisztaságit, de valószínűleg ez a későbbiekben el fog múlni ,tudom nem olyan biztató ,mert most vagy így, de amúgy ez majd jól jön a szexuális érintkezésnél, ott előnyödre válik.

2015. jan. 23. 14:05
 18/21 anonim válasza:

15-dik kommentelőnek igaza van... Akármilyen vicces is...

Egy tampon azért nem jó meegoldás mert minél több nedvességet szív magába, annál vastagabb lesz és ez olyan mint ha újjaznád magad vagy valaki más vagy valami eszközt ...tál volna fel hogy kielégítsd magad...

Ez a nedvesség szerintem természetes, vannak olyan lányok akik nagyon nedvesek, vannak akik éppenhogy, de vannak akik egyáltalán nem így tehát ez szexben nagy hátrány mert sikosítót kell használnia a csajnak...

Fentebb olvastam a többi kommentet is, és igen ez a nedv a lányoknál olyan természetes mint a fiúknál a merevedés...

De szerintem ebben nincs semmi gusztustalan (jó oké, lehet hogy nekem azért nem gusztustalan mert egy 19 éves perverz srác vagyok, aki már jó 9-10 éve nem szűz), de akkor is szerintem ez így a természetes és a jó... Legalábbis én örülnék egy ilyen barátnőnek aki 14 évesen még szűz és persze van test nedve... Szépen írva :D

2015. jan. 23. 14:07
 19/21 anonim válasza:
visszatartani nem tudod, ne is akard ha majd eljön az ideje hálás leszel érte,hogy van!!! én azt ajánlom,hogyha nem elég a tisztasági használj rendes betétet inkább, mint a tampont. egyrészt mert nem erre találták ki másrészt egészségtelen is. ha ez is kevés akkor nem igen tudsz mást tenni, marad a maszti ha semmi képp nem érzed magad késznek a szexre (ami ebben a korban normális is, attól függetlenül,hogy a korodbeliek egyre hamarabb kezdik...)
2015. jan. 23. 14:41
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :-)

Utolsó előtti: 9-10 évesen már nem voltál szűz? :O

Igen, nekem kényelmetlen...

De ha azt írjátok, hogy még előny is, akkor kicsit megnyugodtam...

:-)

2015. jan. 24. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!