Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján pontozzátok az embereket 1-től 10-es skálán?
Avagy mi a szép nő definíciója a számotokra?
(Nincs hányingeretek saját magatoktól, mikor egy csaj képet linkel magáról, és ti szorgosan pontozzátok, aztán máshol pedig a belsőértékek, mer' a belső értékek?)
10, 9: járás
8 : esetleg járás, ha olyan a kisugárzása hogy totális erekció és lila köd :)
7,6: megdugnám kb bármikor
5,4: becsiccsentve megdugnám
3,2: részegen, nagyon részegen megdugnám
1: soha semmilyen körülmények közt bele nem engedném a fecskendőmet semmilyen testrészébe
Nem vagyok híve ennek a pontozós marhaságnak, ez a generációnk nyelvi ellustulását mutatja. A helyett, hogy pár mondatban fejeznénk ki, hogy mi tetszik benned és mi nem, csak odalöknek egy számot, mellé valami sablon szöveget, hogy szép vagy, stb. De az nincs megindokolva, hogy miért annyi az a pont szám.
És nincs hányingerem magamtól, ha valakinek a külsejét értékelem. Miért kellene lennie? Nem vágom. A külleméről kért a véleményt, a belső értékektől elvonatkoztatok, de ez nem azt jelenti, hogy azok nem fontosak. Ha ő attól boldogabb, hogy a külleméről odalöknek egy számot, akkor had örüljön.
Amúgy az olyan csajokat, akin látszik, hogy csak egó növelés céljából tett ki képet, azt szándékosan lepontozom.
De mégis, mi alapján lehet egy csajt pontozni szubjektíven? Mi a mértékegység? :D
Arnoldnak köszönöm az érthető választ. Nem feltétlenül értek vele egyet, de legalább értelmes. Még egyszer köszönöm.
Ja, és mindenkit lájkoltam, mert megtisztelt a válaszával. A többi a ti érdemetek.
Mindig olyan lányokat találok szépnek akiknek baba vagy karakteres (olyan modelles) arcuk van és hosszú hajuk.
Testalkatra nálam az izmos a nyerő, de nagyon tetszenek a vékony lányok is ha homokóra alakjuk van. Meg a ducik is tetszenek szintén homokóra alakkal. Ami miatt gyakran lepontozok az a vastag derék, azt nem tartom nőiesnek. Szép formás mellek, kerek feszes popsi, izmos combok tartoznak a szép kategóriába. Ja meg a derék mánián kívűl a szemöldökre vagyok rákattanva, na az tud még durván elcsúnyítani valakit, ha nem illik az arcához. Amitől a hideg is kiráz az a vastag rajzolt szemöldök, az a lehető legrosszabb. Ocsmány egy divat.
20/L
Nekem kb. Ami bejön, hosszú normális színű haj, vékony, vékony derék, normális méretű/nagy mellek, szép csábító szemek, kerek fenék, jo smink , jo ruha , magassarkú , hosszú körmök meg nem tudom de kb tehat ez az ízlésem es ranezesre megmondom , de valami hasonló elv lehet hogy ebből mennyi van meg, 10hez kell valami plusz kisugárzás is.
6ostól szóba jöhet :D
Kedves kérdező, én ez alapján a mérce alapján pontozok és ezt integráltam a saját gondolkodásmódomba is.
A lényeg:
Lehet kábé objektíven pontozni. Ez a mérce, amit belinkeltem sem tökéletes! De nagyjából pontosan mutatja meg hogy kire hányast érdemes adni. Nem tökéletes. Vannak benne eltérések. A skálán lévő nők közül nekem is van néhány, akit mondjuk 1-gyel feljebb vagy lejjebb tennék. Nagyon-nagyon ritkán kettővel.
De mégis valahol objektív. Mert nincs a mércén olyan, hogy a 9-es kinézetűt valaki más meg 3-asra értékelné. Vagy a 3-ast 9-esre. De még mondjuk az 5-öst sem értékelné senki 8-asra. Tehát jellemzően 1, maximum 2 szint eltérés van az emberek véleménye között ugyanarról az emberről.
Hogy mi alapján zajlik az értékelés, AZ ANGOLUL LE VAN ÍRVA BAL OLDALT A KÉPEK MELLETT MINDEN SZINTNÉL. Tehát még részletesebben is el van magyarázva a képen leírva, amit linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!