Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy 17 évesen még nem
csókolóztam? 17/L
Ez tényleg gyakori kérdés. Napi 10x megkérdezik csak ki kellene keresni.
2015. jan. 18. 16:41
"Jééé egy ott egy lány a sok szajha közt."
Azért ez elég ostoba reakció!
Egy csaj igazán csókolózhat 8.-ban. 14 éves kora körül. Hogy valaki szajha vagy sem az nem ezen múlik, te nyomi!
2015. jan. 18. 16:47
Valahol igaza van a #9-esnek, de testi vonzódás már elég hozzá.
Én sajnos mostanában a minőségtelen formájához jutok hozzá, mert találkozgatok valakivel, aki nem igazán jön be ehhez, de mégis folyton megy a csókolózás. Viszont én elhúzódok tőle, meg szájrapuszivá redukálom, az is bőven elég. Szóval így tényleg nem ér sokat, ilyenkor például nem egy nagy durranás a dolog. Az illető lány pedig odáig van értem, emiatt nem voltam képes még leállítani a dolgot, nagyon elszomorítanám.
28f
2015. jan. 20. 11:23
Dobj egy privit és megbeszéljük ^^
(„A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”)
2015. jan. 26. 18:50
15/20 anonim válasza:
nincs ezzel baj.. de elõbb bizti a makkom raknám a szádba.. utána kapsz csokot..
2015. jan. 26. 18:57
Ha nem volt megfelelő egyén akkor nem gáz. Amúgy nem olyan nagy dolog, hogy ne tudnád ezt pótolni!
2015. jan. 26. 19:11
17/20 anonim válasza:
Örülj, hogy nagy az eséje, hogy az 1. csókódat talán az igazival történhet. A nővérem sem csókolózott, pedig 18. Én nekem még az oviban volt az1. csókom, de már rohadtul bánom.
2015. máj. 18. 19:43
Hát kb. annyit, hogy az elmúlt (+-3-4 nap szökőévek miatt) 6200-6400 napban nem csókolóztál. Ha 18 évesen sem fogsz csókolózni, akkor adj hozzá 365-öt. Ez (a szexszel meg a gumicukor fogyasztással egyetemben) nem egy társadalmi elvárás vagy norma (hiába szeretnék sokan, hogy annak higgyük. Pontosan akkor van itt az ideje, amikor te úgy érzed, hogy hopp, na most.
2015. máj. 18. 19:48
Nem gáz szerintem. Én 18 évesen csókolóztam elöször :-)
2015. máj. 18. 19:55
Szerintem nem baj, ha az első csóknál nincs nagy szerelem, csak vonzódás. A tizenéves kor elején még az a lényeg, hogy megtörténjen, már önmagában összef@ssa a bokáját a ténytől az ember. Később már kisebb jelentősége lesz, "az csak egy száj".
2015. máj. 19. 12:30
Kapcsolódó kérdések: