Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az autója teszi az embert? Mit gondoltok erről?
A kérdést nem márka, vagy típus szerint értem. Van, aki igényes az autójára, van, aki egyáltalán nem törődik vele és van, aki tuningolja, vagy összecsapja.
Linkelek pár képet, döntsétek el, milyen lehet a tulaj:
1.
2.
3.
Egy embert nem az autójáról kell megítélni!
Én nő létemre nagyon szeretem az autókat, motorokat. És van márka amihez ragaszkodom, viszont nem ez határoz meg!
Gondolom a lada a sajátod, csak annyit h ilyen régebbi kocsikra pénzt költeni / fektetni, ugyanis egy bizonyos kor után sem lesz értékesebb akármennyit költessz rá.
Pont valahol láttam egy ilyen hirdetést h vmi nyugdijas pár svájcban "őrizgette" ezért van benne csak 12 000 km, eredeti gyári illat, trabant, 3 200 000 ért. Haggyuk már...
Nekem a felső ilyen sufni tujingnak tűnik. Lehet h vidéken ezek menők. Mindenesetre egyedi, ami akármit takarhat, vagy ezértrossz vagy pont emiatt jó, ezt mindenki maga dönti el.
NEM az autója teszi az embert. Lehet h nyertem egy ilyen kocsit mégsem azonosulok vele. Aki szerint a ruha vagy a kocsi teszi az embert és nem fordítva, hogy azért veszek ilyen autot, ruhat mert ilyen szemelyisegem, mert tetszik.
#6 -os vagyok
Persze ha vársz még 20 évet old timer lesz és akkor természetesen megéri rákölteni, onnantól egyre értékesebb lesz, még ha csak a garázsban is áll.
A tuning ladát azt nemár. Van aki hobbiból csinálja, csak a négy gumira rá megy néhány százezer, de mégsem látszik ki sokkal jobban az életből.
Van aki képes egy nap alatt elkocsikázni több tank benzint és van például olyan is aki teljesen nevetséges a kijelentései miatt amit a kis autójára tesz,mert az majd szét esik.
Magyarországon és nyugatabbra jelent is valamit, ha valakinek igényes az autója, nagyjából pontosan annyit amit kell, főleg ha az autó hitelekből nincs jelentősen sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!