Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki esélyt, ti milyen néven vennétek ezt?
Van egy srác akinek szinte biztos hogy tetszek,sokat nézegette az adatlapomat, de azt gondoltam hogy csak úgy és nem tetszem neki.De azután észrevettem hogy figyel sokszor és sokszor felbukkan arra amerre én is.Osztálytársaival figyeltette hogy rá nézek e, de én nem foglalkoztam vele úgy csináltam mintha észre sem vettem volna, mert túl voltam egy nem túl jó kapcsolaton és nem akartam senkit, meg volt jobb dolgom is mint srácokkal foglalkozni.Viszont a srác rendesnek tűnik és magányosnak is érzem magam, mert szeretnék végre valakit.Ti milyen néven vennétek ha valaki aki tetszik és rád sem bagózott, hirtelen érdeklődne irántad?
L16
ez így működik. egy darabig rá sem bagózol, aztán felkelti az érdeklődésed és érdeklődsz iránta. nincsen ebben semmi különleges. ritka a meglátni és megszeretni dolog.
sztem nyugodtan érdeklődj teis utána. nincsen ebben semmi rossz
Szerintem beszélgess vele.
Ha kérdezi, hogy miért csak most érdeklődsz, akkor elmondhatod neki ezeket, amelyeket itt írtál.
Ne váltsál nagyon hirtelen a teljes közönyösségből az erős érdeklődésbe, mert az tényleg zavaró. Normálisan közeledjél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!