Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek\tegyünk? (tőbbi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek\tegyünk? (tőbbi lent)

Figyelt kérdés

Még karácsony előtt lefekűdtem barátnómmel és mivel nem védekeztünk 72 órás tablettát kellett bevenni, ami hatott is mert már azóta megjött neki, de a gyógyszernek a csomagolását ma megtalálták barátnőmnél és kiderűlt, hogy mi is történt. Barátnőm nagyon összeveszett a szüleivel és most nagyon maga alatt van. Ma ott voltam nálla és érezhető és jól látható volt a feszültség, de mikor jöttek értem szüleim látták barátnőmön, hogy valami baj van és hazafele elmondtam, hogy lefeküdtünk meg azt is hogy mikor és hol(amit barátnőm nem:időpont, hely), de én azt mondtam hogy gumival védekeztűnk és nem volt semmi baj és hogy csak amiatt kaptak össze a szüleivel hogy lefeküdtünk.

Mit csináljak?...mi lesz ha a szülők felhozzák és kiderül minden?...ezt hogy kerüljem el?

2015. jan. 17. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
vállald a felelősséget a tetteidért!
2015. jan. 17. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Azon kívűl?
2015. jan. 17. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Amíg nincs baj szerintem mondd el,hogy mi is volt igazából, mondd meg,hogy féltél és azért nem mondtad el, de mégse akarsz hazudni így elmondanád most.
2015. jan. 17. 19:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon félek
2015. jan. 17. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Elhiszem, de sokkal rosszabb lesz ha kiderül a dolog és megtudják,hogy hazudtál.
2015. jan. 17. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:
De hogy mondjam el ugy hogy enyhitsek a sztorni de ne baratnomet okoljak?
2015. jan. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!