Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van ez így a 15-18 éves korosztályban?
Csak erről a korosztályról beszélhetek, mert én is ehhez a korosztályhoz tartozom, és a legtöbb ember, akit ismerek, ők is.
Tehát: Ugye gyakran esik szó arról, hogy ez a korosztály elzüllött, csak a bulik meg az ellenkező nem bizonyos testrészei érdekli ezt a korosztályt, intellektuálisan 0, nem elég művelt stb.
Felvetődhet a kérdés, miért írtam én ezt a "Szerelem, szex" kategóriába. Én is gondolkodtam, hogy az "Emberek"-be vagy ide tegyem, mert mindegyikhez kötődik.
Tehát amit fennebb leírtam (elzüllött korosztály) az alól az én észrevételeim szerint a fiúk közül több a kivétel. Mondhatjuk, hogy körülbelül ugyanannyi fiút és lányt ismerek. Kizárólag az intelligenciát, érettséget, belső tulajdonságokat figyelembe véve egy lánnyal sem jönnék össze. Hogy miért? Mert még az amúgy intelligensebbek, érettebbek is éretlenek szerintem ilyen szempontból. Arról áradoznak, hogy látták a "Felhők fölött 3 méterrel című filmet" és mennyire jó meg minden. Hát, ha szerintük az szerelem, akkor nem mondok semmit. Meg Szent Johanna Gimit olvasnak... A visszahúzódóbbak, érettebbnek tűnőknek is az alfa hím kell az észrevételeim szerint.
Fiúk közül viszont több kivételt látok. (A 0-nál. Biztos van lányok között is, de hogy én nem ismerem, az is biztos. :)) Ismerek néhányat, akik éretten gondolkodnak, akik úgy gondolom, hogy érettek lennének egy kapcsolatra is. Több olyan fiút ismerek, akiket nem olyan könnyű befolyásolni. Akik lesz*rják, hogy ki az "alfa nőstény", azaz a legnépszerűbb lány. Mint mondtam, lány közül nem ismerek olyat, aki lesz*rja, hogy ki az alfa hím.
Csak én tapasztaltam, hogy a fiúk általában érettebbek, vagy szerintetek is így van?
22: Légyszi kezdjél már el okoskodni a te kis ellenkező stílusoddal. Mintha mindenkit oly nagyon ismernél mondjuk a környezetemből.
Elmondtam a saját tapasztalatomat, azt nem mondtam hogy ott nálad is érvényes, okoska...
20 voltam.
"Elmondtam a saját tapasztalatomat,"
Elmondtad a szokásos bullshitet amit minden magát baromira érettnek gondoló tömegtermék tucatcsaj el szokott mondani... WOW biztosan rendkívül érett individum vagy.
13 évesen én is úgy hittem hogy hú bulizás meg részegség nekem az nem kell, aztán gimiben 4 évig olyan szépen szétcsaptam magam minden pénteken hogy csak na
volt fosszínű gatyám és rendszeresen pofáztam és röhögtem az órákon, volt hogy féltem odamenni egy lányhoz és volt középen meghagyott hajam. Csak éltem az életem, és nem adtam tanácsokat másoknak mi az etalon erkölcsből. Tanultam sokat, jó gimibe jártam, most pedig gépészmérnök vagyok.
Szerintem akkor igazán érett valaki, ha már fogalma sincs hogyan is kellene csinálni. Minden ember egyedi, egyedi igényekkel. Ha visszamehetnék ugyan így csinálnám. Éretlenül, tökéletlenül.
18 éves lány vagyok, és szoktam nézni a South Parkot, értem és értékelem is a társadalomkritikai részét, viszont könyörgöm, ne tegyünk már úgy, mintha az említett 15-18 éves korosztályban a fiúk többsége ezért nézné a South Parkot, vagy akár a Family Guy-t. :D A legtöbbje valóban csak a fingós poénok, meg a káromkodás miatt nézi, legalábbis az én környezetemben.
Kérdező, csakhogy neked is válaszoljak: szerintem a korosztályomban ugyanolyan arányban vannak éretlen fiúk és lányok is. Egyébként én is olvastam a Szent Johanna Gimit, nem ez lebeg előttem példaképként, nem erre alapozom a megítélésemet, de egynek elmegy szerintem, arra pont megfelel, hogy egy unalmas délutánon elszórakoztassam magam, viszont emellett ugyanúgy elolvastam pl. Orwell 1984-ét is, és az Állatfarmot is, és egyébként az ilyen kategóriájú könyvekről (mármint Orwellről beszélek most) én a korosztályomban 6 emberrel tudtam beszélni, egy fiúval és 5 lánnyal,szóval ilyen szempontból az én tapasztalatom szöges ellentéte a tiédnek.
Az éretlen lányokra egyébként az az álmodozás jellemző valóban, amit leírtál, viszont én a "swagyoloobey" hülyegyerekeket sem nevezném olyan húdeérettnek, hiába fiúk. Mondjuk nem tudom, miért írtam ezt le, nyilván nem fogom megváltoztatni a te véleményedet, de azért remélem, bizonyítékul szolgálhattam, hogy a lányok se mind ostobák. :D
Sok dologban, amit írtál teljes mértékben egyetértek, azonban úgy gondolom lány kivételek is vannak :) Például magamat is kivételszerűségnek tekintem, leszámitva egy-két hülyeségemet (amik szerintem 15 éves koromhoz képest elnézhetőek)
Egyébként felettébb boldog lennék, ha ilyen intelligens fiúkkal lenne ismerettségem, akik komolyabban és értelmesebben tudnak gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!