Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem van ez így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem van ez így a 15-18 éves korosztályban?

Figyelt kérdés

Csak erről a korosztályról beszélhetek, mert én is ehhez a korosztályhoz tartozom, és a legtöbb ember, akit ismerek, ők is.

Tehát: Ugye gyakran esik szó arról, hogy ez a korosztály elzüllött, csak a bulik meg az ellenkező nem bizonyos testrészei érdekli ezt a korosztályt, intellektuálisan 0, nem elég művelt stb.

Felvetődhet a kérdés, miért írtam én ezt a "Szerelem, szex" kategóriába. Én is gondolkodtam, hogy az "Emberek"-be vagy ide tegyem, mert mindegyikhez kötődik.

Tehát amit fennebb leírtam (elzüllött korosztály) az alól az én észrevételeim szerint a fiúk közül több a kivétel. Mondhatjuk, hogy körülbelül ugyanannyi fiút és lányt ismerek. Kizárólag az intelligenciát, érettséget, belső tulajdonságokat figyelembe véve egy lánnyal sem jönnék össze. Hogy miért? Mert még az amúgy intelligensebbek, érettebbek is éretlenek szerintem ilyen szempontból. Arról áradoznak, hogy látták a "Felhők fölött 3 méterrel című filmet" és mennyire jó meg minden. Hát, ha szerintük az szerelem, akkor nem mondok semmit. Meg Szent Johanna Gimit olvasnak... A visszahúzódóbbak, érettebbnek tűnőknek is az alfa hím kell az észrevételeim szerint.

Fiúk közül viszont több kivételt látok. (A 0-nál. Biztos van lányok között is, de hogy én nem ismerem, az is biztos. :)) Ismerek néhányat, akik éretten gondolkodnak, akik úgy gondolom, hogy érettek lennének egy kapcsolatra is. Több olyan fiút ismerek, akiket nem olyan könnyű befolyásolni. Akik lesz*rják, hogy ki az "alfa nőstény", azaz a legnépszerűbb lány. Mint mondtam, lány közül nem ismerek olyat, aki lesz*rja, hogy ki az alfa hím.

Csak én tapasztaltam, hogy a fiúk általában érettebbek, vagy szerintetek is így van?

2015. jan. 17. 16:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Akárhány fiút ismerek, a nagy részük south parkot, vagy valami egyéb minősíthetetlen sorozatot biztos, hogy néz, ezekhez képest a Szent Johanna Gimi egy hatalmas erkölcsi mércét megütő alkotás."

Hát ja, pont erről beszélünk. A South Park megértéséhez egyrészt kell egy fokú intelligencia, meg egy nagyobb adag műveltség, ugyanis, az egész sorozat egy nagy adag tömény társadalomkritika, mely elsősorban az USA elé állít görbetükröt. És apropó erkölcs, maga a sorozat nem az erkölcsről szól, hanem társadalmi problémákról és jelenségekről. Mondjuk azt nem várhatjuk el, hogy egy 18 éves kislány ezt megértse... ők még élnek a maguk kis rózsaszín csillámpóni álomvilágában, ahol ők a hercegnők, a világ pedig körülöttük forog.

2015. jan. 17. 16:48
 12/29 A kérdező kommentje:

Egyébként amit még különbségnek látok: Az a fiú, akinek csak s*gg meg p*na kell, az ki is mondja, és mindenki tud róla általában. De az a lány, akinek csak izom és pénisz, az általában nem.

"jó kifogás! - de mégsem. feltételezem csak a sikertelenség miatt nyugtatod magadat ezzel. én is sokáig nyugtattam magam, hogy a csajok a hülyék, de rá kellett jönnöm, hogy eszméletlen jók a manipulatív kis játékaikban - és ebben meg is találtam a számításaimat. ne becsüld le őket!"

Jók a manipulatív játékban. - Ezt elismerem. De nem azt kérdeztem, hogy melyik nem manipulál jobban.

"De amúgy meg mit számít az, ha valaki szereti ezeket?"

Szerintem az, hogy valakinek mi tetszik, árulkodik a személyiségéről. Szerinted aki imádja a Felhők fölött 3 méterrel-t, az a szerelemben azt fogja nézni, hogy mennyire illik össze a személyisége a másikkal? Ne már... Egyébként meg a Felhők... erkölcsileg egy nagy 0 film. (Bár akkor túl sokat mondtam.) Mi tetszhet valakinek azon, hogy a fiú veszélyezteti a lány életét, aztán megfenyegeti a tanárnőjét... holnap reggelig folytathatnám.

"De ezek miért döntő tényezők abban, hogy milyen érett egy ember?"

Akinek ez a film nagyon tetszik, annak valószínűleg a főszereplő fiú is. Aki verekszik, veszélyezteti a lány életét, megfenyegeti a tanárnőjét stb. Aki ezt imádja, szerinted magas erkölcsi szinten van, és éretten gondolkodik a világ dolgairól, és arról, hogy mit szabad és mit nem? :D

"

De ezek miért döntő tényezők abban, hogy milyen érett egy ember? Mellesleg ha érdekel, nem véletlenül a férfiak az idősebbek egy párkapcsolatban, amennyiben egykorúak, a fiú még éretlen a lányhoz, ezzel szemben egy 20 éves férfi ugyanazon a szinten áll, mint egy 18 éves lány."

Vagy mert a fiúk a fiatalabb lányokhoz vonzódnak, a lányok meg az idősebb fiúkhoz. :)

"De szerintem totál felesleges ilyeneken fennakadni, és fitogtatni az egyik nem fölényét a másikkal szemben, mert mindenki a saját igazát fogja csak bizonygatni."

Szerintem meg vitatkozni jó, érdemes és hasznos.

2015. jan. 17. 16:48
 13/29 anonim ***** válasza:

"Jók a manipulatív játékban. - Ezt elismerem. De nem azt kérdeztem, hogy melyik nem manipulál jobban."

a kapcsolatok a felszín alatt ezen manipulációk kezeléséről szólnak.

2015. jan. 17. 16:53
 14/29 A kérdező kommentje:

"Te milyen nemű vagy?"

F.

"A fiúknak/férfiaknak nagyrészt a fiatalabb lányok/nők jönnek be és a lányoknak/nőknek pedig az idősebb fiúk/férfiak. "

Bizony, ennyi az egész. Nem sok köze van ehhez az érettségnek.

" south parkot és a family guy-t is legtöbben a fingós poénok miatt nézik, nincs mit ezen szégyenleni... a legtöbb egyébként amerikai vonatkozást egyébként nem is értjük "

Ez így van, viszont van benne társadalomkritika is, ahogy már fennebb írták.

"a SZJG pedig arról szól, hogy néhányan össze vissza kavarnak egy kitalált gimiben, ami a kevésbé népszerű lányok számára a népszerűség ígéreteivel azonosítják, hogy na ha népszerű lenne akkor neki is olyan helyes romantikus udvarlói lennének mint cortez meg hasonlók"

Pontosan. Az az üzenete a kevésbé népszerű lányokhoz, hogy nekik is lehet esélyük az alfa hímnél.

2015. jan. 17. 16:54
 15/29 anonim ***** válasza:

mert miért ne lehetne bárkinek olyan csávója vagy csaja amilyet akar?

csak ne a világot vádoljuk hogyha nem teszünk érte különösebben semmit

2015. jan. 17. 16:57
 16/29 anonim ***** válasza:

A társadalomkritika úgy aránylik a South Park-hoz, mint az irónia Dancsó Péterhez.

Nem érzitek kínosnak állandóan ugyanazzal érvelni? Mintha ti lennétek a bíróság, mely kőbe vési mi számít általánosan elfogadott rossz, vagy éppen jó ízlésnek - és az ebből következő értékítéletek hitelességét is ti szabnátok meg.

2015. jan. 17. 17:02
 17/29 anonim ***** válasza:

Amúgy meg tök mindegy, ki miért nézi a Family Guyt vagy a South Parkot....Nekem bejönnek. Jó, van olyan rész (mint pl. a vallással való viccelődés), amit én is ellenzek, mert vallásos vagyok, de ezen kívül szerintem szórakoztató. És a morbid meg alpári poénoktól még nem leszek én is olyan ember.

És nem biztos, hogy mindenkire nagy hatással van a SZJG. Jó, igen, hajlamosak a lányok emiatt eltorzulva látni a valóságot, de nem mindenkiből váltja ki ugyanezt a hatást.

2015. jan. 17. 17:12
 18/29 anonim ***** válasza:
Mi az az SZJG?
2015. jan. 17. 17:36
 19/29 A kérdező kommentje:
18: [link]
2015. jan. 17. 17:38
 20/29 anonim ***** válasza:
66%

Én 19 éves lány vagyok, mégis idősebb párom van tőlem jóval, mert szerintem itt pont hogy a fiúk többsége az éretlen. Ők járnak bulizni, drogozni. Pedig olyan középiskola volt, ahova az eszesebbek jártak...

Magamat nem mondanám se csendesnek, se feltűnési viszketegséges hülyének, én a középtájt vagyok. Bár én már 12 évesen tudtam, hogy érettebb vagyok, mint a többi osztálytárslány. Nem dicsekvésből, pusztán engem nem a még "gyerekes" dolgok érdekeltek akkor.

Szóval mindebből kiindulva sok éretlen fiú van. Itt főként a piszkafa lábú, zsíros fogkefe hajú yolo meg swag kisfiúk vannak, akik 17-18-nak vallják magukat.

Elvileg tudtommal még úgy volt annó, hogy a lányok érnek előbb... :D

De! Ez vidéken van Pesttől szemben...

2015. jan. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!