Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bármennyi esélyem külsőre átlagos srácként egy kinézetre szinte tökéletes lánynál?
Matematikai esély van, éppen annyi mint a Magyar labdarúgóknak VB-t nyerni.
Amennyiben sok pénzed van, ez az esély egyenes arányban növekedni kezd.
Tehát összefoglalom: ne álmodozz.
Az elején tisztáznám, nem vagyok beképzelt.
Szerintem szép vagyok, sokat sportolok, ebből adódóan jó alakom van, közepes mellek, szép arc, hosszú haj, az egészséges életmód miatt szép a bőröm is, rendezett és fehér fogsort örököltem. Bár a csípőmbe talán bele lehetne kötni, meg nagyobb egy kicsit az orrom mint lennie kellene. Mindig is voltak körülöttem pasik, akiket "jó pasinak" titulálnak. Viszont a mostani barátomat a barátnőim egyenesen rondának tartják. Nekem mégis ő a szívem csücske. Ennyi. :D
És csak azért, mert sajnáltatom itt magam hogy jajjdecsúnyavagyoksoseleszpasim, attól még nem vagyok elszállva magamtól, csak van önbizalmam. (Ezt azoknak, akik majd le fognak pontozni.)
Szóval miért ne lenne?!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!