Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk!? A ti véleményetek érdekel!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!? A ti véleményetek érdekel!

Figyelt kérdés
Mit szólnátok/hogyan reagálnátok, ha egy lány, akit régebb óta ismertek, de csak mostanában beszélgettetek vele sokat, és azt mondaná egy káros addikciódra, hogy fejezd be, mert neki fontos vagy és fél, hogy nagyobb bajod lesz.

2015. jan. 16. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért ennyire átlátszó ne legyél, már valszeg így is tudja h alá akarsz feküdni.
2015. jan. 16. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Örülnék, hogy egy új kapcsolat lenne kilátásban.
2015. jan. 16. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Jólesne hogy valaki aggódik értem és hogy fontos vagyok a lánynak.Természetesen átgondolnám és nagy eséllyel be is fejezném.
2015. jan. 16. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Senki sem gondolja komolyan, hogy beleszól az addikcióimba. Szócséplésnek persze elmegy, semmi probléma vele.. bár nyilván én is el tudom dönteni mi mennyire káros, mi mekkora örömet okoz.. de néha értelmetlen dolgokról is beszélni kell, ezzel nincsen baj, szerintem.
2015. jan. 16. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!