Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a megoldás ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel barátnők voltunk, már 6 éve egy osztályba járunk, és a koliban is egy szobában vagyunk.

Elég fura természete van: kényes, hangulatember, rázza magát szóval a legmegfelelőbb szó erre feltünési viszketeksége van. Én már többször próbáltam vele beszélni, h ne legyen ilyen duzzogós, és kényes mert van olyan h csak úgy rá jön és nem szól az emberhez, de minden ok nélkül.Valamelyik nap is ez volt a suliban a padtársával egész jól elbeszélgetett (aki ráadásúl cigány).Mikor pedig bementünk a koliba kérdeztem a "barátnőmet" h mi baja van már megint, mi a fenének ne szólt egész nap hozzám és a másik szobatársunkhoz.Erre ő :- Mit szóljak én hozzátok...ezzel kiment a szobából és becsapta az ajtót. Innentől kezdve úgy voltam vele h én megpróbáltam, h ne legyenek viták, és ő pedig így állt a dolgokhoz.

Van egy srác (cigány) akivel kavartak, de annyiba maradt, és most újra valami ilyesmi van közöttük, és az a srác beeteti a barátnőmet h én meg a másik szobatársunk elmondjuk őt mindennek...később kiderült ez.Én meg mondtam a barátnőmnek h ez nem igaz, de ha ő egy ilyennek hisz, akkor inkább én hagyom az egészet.Azóta nem beszélünk, mert én már nem szeretnék, úgy érzem mindig én próbáltam az ilyen konfliktusokat megoldani. És ráadásúl anyukám és a barátom is azt mondják h ne foglalkozzak ezzel a lánnyal, mert elég rossz híre van...

Szeretnék rajta túllépni, átnézni rajta, nekem nincs szükségem egy ilyen barátra.Csak zavar, hogy nagy nőnek teszi magát, és közben meg nem tudom miért, mert a legaljasabb családból való.Koszosak...stb...

2010. febr. 7. 11:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen koszosak szokták magukat nagyasszonynak tenni.Szerintem se foglalkozz vele.Nem érdemli meg hogy a barátnője legyél!Hülye kis kényes p*cs@ az összes ilyen.
2010. febr. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!