Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik, hogy a kedvükért nem fogok változni? 17L
Van egy bizonyos stílusom, ami nem feltétlenül olyan, mint sok lánynak, és az én sulimban (egy másik városban) ez teljesen elfogadott.
Nos, mivel viszont a baráti köröm itthon van, többnyire itt is járok el, bulizok, ilyesmik.
Többször is megjegyezték félig-meddig ismerősök vagy fiúk, hogy ha ezt és ezt megváltoztatnám magamon (megnöveszteném a hajam, máshogy sminkelnék, más ruhákat hordanék), mennyivel több esélyem lenne a fiúknál.
Én viszont így valahogy megütköztem, mert szeretem magam (szerintem ezt nagyon kevesen mondhatják el magukról, de tényleg, a hibáim ellenére is, komolyabb változásra nem vágyom, a természetes hajszínemet nem szeretem, hát befestettem egyel sötétebbre, szóval drasztikus beavatkozásra így sem volt szükségem.), de úgy érzem, hogy a "valódi énem" nem szerethető.
Persze, fiatal vagyok, van időm, csak mégis, véleményt szeretnék kérni.
Köszönöm!
17L
Én nem öltözöm túl nőiesen. Van magassarkúm de szinte sosem hordom. Ellenben van egy agyonhordott sportcipőm, az a kedvencem. Volt olyan pasi aki azt mondta,hogy neki a nőiesebb csajok jönnek be. Hát akkor így járt, nem öltöznék másként,mert nekem ez így megfelel.
Egyébként szerintem normális ruhákat hordok. Nem veszek fel kétszer nagyobb férfi pólókat vagy ilyesmi, de nem is olyan kis cukin aki után megfordulnának a pasik.
25N
Nem képviselek konkrétan egy stílust.
Gombafrizurám van (vagy olyasmi), szeretek sminkelni, bár nem szoktam sokat, de a bordó, piros, vörösbor színű rúzsokat imádom.
Többnyire ruhákat hordok, nyáron egyszerű t-shirt ruhákat, télen vastagabb kosztümszoknyákat, kötött pulcsit. De van kötöttpulcsi-ruhám is! :D Szeretem a Martens bakancsokat, de a szép bokacsizmákat is, a szép gyűrűket, nyakláncokat.
Nem tudom, milyen stílus ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!