Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van nőkkel/lányokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van nőkkel/lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mindenen problémáznak, már eleve a megszólításuk is körülményes és ez a szakadék férfiak és nők között egyre nagyobb lesz, nagy részük a telefonját matatja állandóan mindenhova magukkal viszik a virtuális valóságukat, el vannak látva férfiakkal állandóan akik kezdeményeznek feléjük ezáltal el is vannak kényelmesedve, és mégis ez kell a férfiaknak, amikor a mai nők csak elvárnak de nem adnak semmit, vagy más férfialat tényleg ennyire csak a farkuk vezérli, ha ez így van akkor a nők csak szexre kellenének sok férfinak, akit csak megdugni akarnak az kb mire fel büszke magára?
2015. jan. 16. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#7 ezen szakadok :D

Igen a ferfiak attol ferfiak mert van mellettuk egy no :D tudoood, a no es ferfi altalaban osszeillik es egymas tarsasagat keresik :D

De ha te neked ez nem jelent semmi akkor javaslom a tobbiek altal mondott dolgokat (maradj egyedul, legyel meleg v akaszd fel magad).. Sok sikert..

2015. jan. 16. 15:05
 12/18 A kérdező kommentje:
azért öngyilkosságra sarkallni a másikat azért mert kritizálja a női nemet, és egyedül akar maradni...hát emberek nem csalódtam bennetek
2015. jan. 16. 15:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Joo visszaszivom ne legyel ongyilkos..de attol mert neked ez a velemenyed ne szold le a masikat aki szereti oket..
2015. jan. 16. 15:13
 14/18 A kérdező kommentje:
szerintem az érvek amiket a kérdés alatt felhoztam megállják a helyüket
2015. jan. 16. 15:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Unalmasak az ilyen kérdések. Én nem nem tűröm, szimplán nem veszem magamra a kritikádat.

De azért érzékeltetem, hogy milyen butaságokat írsz...

"nagy részük a telefonját matatja állandóan mindenhova magukkal viszik a virtuális valóságukat, el vannak látva férfiakkal állandóan akik kezdeményeznek feléjük ezáltal el is vannak kényelmesedve"

Én is a telefonomat matatom. :D Általában gyakorit olvasgatok még a buszon is. Ja, és van barátom, így nem akarom, hogy kezdeményezzen bárki is. Elég érdekes, hogy minden ismerkedéstől elzárkózó nőről ilyen idióta feltételezéseid vannak. Arra nem gondolsz, hogy kapcsolata van?

A többi dologra nem is reagálnék érdemben, mert fájdalmasan unalmas és nevetséges.

2015. jan. 16. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:

"szerintem az érvek amiket a kérdés alatt felhoztam megállják a helyüket"

Édes Bogaram! Mindent lehet mondani ezekre, csak azt nem, hogy érvek lennének.

2015. jan. 16. 15:30
 17/18 anonim ***** válasza:

5:

Milyen negatív kritikákat? Ma este elmegyek bulizni és legalább nekem 3 jóképű, belsőleg is vonzó srác akar majd velem ismerkedni. Ebben hol a kritika?

A kritika ott lenne, ha elmennék itthonról és senki nem akarna velem ismerkedni. De ilyen sosincs.

2015. jan. 16. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha annyira ocsmány lennél, mint én, akkor semmi. Hiába próbálkozom lányoknál mindig elutasítanak a külsőm miatt.
2015. jan. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!