Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnetek ezt a szituaciot? 22L
Az evfolyamtarsaim kozul van nehany baratnom, akikkel ugy ereztem jol kijovok, de kiderult hogy a hatam mogott mindenfele elitelendo jelzovel itelnek, ami hazugsag. Miert csinaljak ezt, hogy valotlansagokat terjesztenek rolam.
Miota meg tudtam azota megszuntettem veluk a baratsagot.
Mondok egy látásmódot. A nők olyanok hogy ha 3-an vannak akkor az egyiket kibeszélik a háta mögött (nem tudom miért).
Fiúknál is előfordul (igen fiúknál mert egy férfi szembe mondja neked ha baja van), hogy kibeszélik a másikat de jóval ritkább. Nem ritka hogy egy lánynak/nőnek több a fiú barátja mint a lány.
Egyébként ilyen az emberi természet. Akiben már egy kicsit több rosszindulat van az már fúrja a másikat.
(ha nekem valami bajom van azt a másik szemébe mondom, és nem értem hogy miért jobb valakit kibeszélni mint a szemébe mondani a véleményed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!