Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki érti a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki aki érti a nőket?

Figyelt kérdés
a kérdés komoly, nem tudom eldönteni, hogy mit akar egy lány tőlem
2015. jan. 15. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, és néha én sem tudom, mit miért csinálok. Sokszor saját magunk is annyira túlbonyolítjuk a dolgokat, hogy nekünk sem érthető. Pl.

"Mi van, ha meghallotta, hogy azt, mondtam, hogy tetszik. Még ha 20 méterre is volt? Lehet, hogy azt hiszi, hogy egy elkeseredett és szánalmas vesztes vagyok, és undorodik tőlem. Jobb lesz, ha mostantól jéghidegen viselkedem, hogy ne égjek be előtte, ha nem tetszem neki." - és millió hasonló gondolat. :) 20l

2015. jan. 15. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!