Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szexre kellettem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexre kellettem neki?

Figyelt kérdés
Megismertem egy ferfit az interneten, talalkoztunk es ilyen szenvedelybe meg nem volt reszem. Nem fekudtunk le, csak kesobb, de akkor 3x egy este alatt. Utana meg egyszer nalam aludt, simogatott, becezgetett, osszebujva keltunk es egy teljes napot az agyba toltottunk (szex nelkul) es azt mondta hogy azt akarja, hogy a baratnoje legyek de en nem mentem bele mert titkol valamit. Azt mondta nincs fent Facebookon, pedig megtalaltam.. Bar semmi gyanusat nem vettem eszre. Allandoan feltekeny, es tegnap bedobtam a torolkozot hogy tobbet szeretnek de azt mondta hogy o nem tudja, mert feltekeny amiert csak fiu barataim vannak. Azota nem is irt, hiaba hivom/irok neki. Ennyi volt a nagy szerelem, ugye? Elegge csalodott vagyok. Tudom, hogy ha dolgozik nem tud gyakran visszairni de tegnap ejjel ota nem is egy szot se, csak elolvassa az uzenetem. Nalam is csak 'szexbaratsagnak' indult de valahogy tobb lett, Mit tegyek? Felejtsem el?!
2015. jan. 15. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. jan. 15. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű.
2015. jan. 15. 00:15
 3/5 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Hany eves vagy picur?
2015. jan. 15. 00:19
 4/5 A kérdező kommentje:
19.
2015. jan. 15. 00:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek a m.ocs.kos férfiak!Csak kihasználják a nőket!
2015. jan. 15. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!