Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azert nem keres, mert visszautasitottam, vagy azert, mert csak szexre kellettem volna neki?
Elotte meghivott egy fagyira, majd ezen a bulin minden szepet mondott rolam (realis dolgokat), majd elkezdett olelgetni, illetve megfogta a derekomat. En nem hagytam neki, fogtam magam, es az egyik baratnommel hazamentem (de nekem tetszik a srac).
Azota nem beszeltem vele; amikor osszefutunk, mindig van rajtunk kivul 5-10 szemely; de azt meg megfigyeltem, hogy akarhanyszor osszefutunk, mindig bamul engem. Talalkozni cak ritkan talalkozunk, 2-3 hetbe max 2szer. Ez a buli kb masfel honapja volt.
Ezt mi nem tudhatjuk.
És neked is mindegy, ha egyszer nem jött össze, nem jött össze.
Lesz másik.
Ha hagytad volna magad karolgatni, meg megfektetni, akkor kiderül, hogy szintén meg se ismer az utcán, vagy veled marad. :PPP
Ne bánkódj miatta, jól döntöttél.
Szerintem kapizsgálod.
ha valakit nehezebb megkapni akkor ösztönző , de ha nem megkapni akar hanem megismerni akkor egy ideális pár , főleg ha te is kedveled és már szerettitek egymást.
Én nő vagyok, de komolyan nem értem a nőket. Vágysz rá, próbálkozik, elküldöd a fenébe, ja mégsem akartad elküldeni a fenébe és szeretnéd ha még próbálkozna?
Én biztos nem próbálkoznék nálad többet. Ha flörtölni akarsz, akkor azt tedd, de ne építsd le. Kitartás, próbálkozz mással gyakorlat teszi a mestert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!