Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 Napja vertem ki elöször,17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 Napja vertem ki elöször,17 éves vagyok, most fáj, ha hozzáérek a makk alatt egy kicsivel, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Régebben volt hogy nagyon rágyógyult a bőr erre a kis botra a lábam között, akkor le kellett "szakítani" róla szabályosan. Most is valami ilyesmi lehet hogy rágyógyult, csak most eléggé fáj már attól is ha gatyán keresztül éppen hogy hozzáérek
2010. febr. 6. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet ha kissé keményre sikerült az az első dolgozás :P és megsértetted a bört
2010. febr. 6. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
későn érő típus,nem baj:P Vagy tényleg felsértetted,vagy ha letapadt,de azt dokinak kéne megmutatni,mert az jobb nem lesz,meg ha fáj is,akkor elgondolkodnék a helyedbe az orvosról..
2010. febr. 6. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Ne b@szass már! tudod ki hiszi el, hogy 17 évesen rántottál rá először! Amúgy is tiszta idióta a fogalamzásod stílusa úgyhogy tuti, hogy csak vetítessz!
2010. febr. 6. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

kedves első nem mindenki kezdi 14 évesen, se ezt se a szexet...

ez sose baj, pontosan késő érő tipus

amugy tényleg nem ártana hogy megnézze egy doki

2010. febr. 6. 21:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnálom hogy pár troll megint idetévedt. Egyébként nem kötelező elhinni, se te se én nem leszünk kevesebbek. Én tudom hogy 17 vagyok , és most éreztem először a késztetést erre. ( Ezekszerint tényleg későn érő típus vagyok :P ) A trollok meg vagy elhiszik- vagy nem.
2010. febr. 6. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Én erdőtünde vagyok, és elhiszem. Amúgy meg én is javasolnék egy vizitet az orvoshoz, mert lehet, hogy semmi sincs, de inkább ott derüljön ki, hogy semmi sincs, mint hogy később derüljön ki, hogy volt valami.
2010. febr. 6. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit gyakrabban lett volna használva akkor nem gyógyult volna rá!8) De amúgy mi van? Egybenőtt a fitymád a makkoddal?
2010. febr. 6. 22:14
 8/10 A kérdező kommentje:
hát , az alsó részen egy picit nem is nagyon mozog a bőr.
2010. febr. 6. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha megmosnád rendesen minden nap nem "gyógyulna" rá a bőr...17 évesen ennek azért már alap dolognak kellene lennie.Az meg hogy most rántottál rá először, hát mi van akkor, nem kell mindenkinek 17 évesen már 2 danos recskamesternek lennie. :D
2010. febr. 6. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen már rejszführer voltam:D
2010. febr. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!