Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na akkor most mi is van? Ő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na akkor most mi is van? Ő a tapasztaltabb nem? :D

Figyelt kérdés
1. csókom volt, lekapott a fiú. 15éves én 13. Azt értem h mindenki máshogy csókol,de ö sztem szörnyen...( lehet h én voltam béna) ugy volt h egyböl bedugta a nyelvét és csak körbe-körbe-körbe ment..Én meg csináltam azt amit ö mert be voltam enyhén sz*rva:D Utána még úgy ötször hatszor eljátszotta ezt..:D Most én voltam a bénaa??:S
2010. febr. 6. 19:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nem kell megmondani, csak ha köv próbálkozna, akkor közölni vele h köszi de inkább neee :)
2010. febr. 6. 19:23
 12/23 anonim ***** válasza:
19.22 igazad van, ráér vele bőven, csak egy általános igazságot mondtam el :)
2010. febr. 6. 19:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen, az általános igazságot osztom én is:) Egy csókból rá lehet jönni, hogy utána mire számíthatsz:)
2010. febr. 6. 19:25
 14/23 A kérdező kommentje:
jójó nem is gondoltam ilyenekre naa:D mit gondoltok ti rólam?:D Akk haggyam az egészet v mi??:S
2010. febr. 6. 19:26
 15/23 A kérdező kommentje:
Segítsetek légyszi!!:S
2010. febr. 6. 19:35
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem legközelebb már mindketten ügyesebbek lesztek, de ha nem esik jól, akkor meg ne csináld, ennyi. A 19.21-es, vagy melyik voltam.
2010. febr. 6. 19:38
 17/23 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy ő is azt halja haverjaitól vagy miaszösz, hogy dugja be a nyelvét a szádba meg hasonlóak.

Úgy bedugta, hogy szinte már csókképtelen vtál?:DxD

Birom az ilyet, levegőt se hagy.

Mond neki, hogy papi most én irányítok, szal csinálja úgy ahogy te.

2010. febr. 6. 19:39
 18/23 A kérdező kommentje:
De az a gáz hogy neki ez nem az 1. És nem is én vagyok neki az első csaja..:S V ez senkit nem zavart v mi?:D
2010. febr. 6. 19:43
 19/23 A kérdező kommentje:
De ha egyszer már bedugja a nyelvét meg csinálja amit csinál.. akkk h irányitsak én??:S
2010. febr. 6. 19:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Úgy hogy abahagyod a csókot. És mondod neki, hogy kevesebb nyelv mert nem szereted.
2010. febr. 6. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!