Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék egy vibrátort...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy vibrátort venni, aki már tapasztaltabb, az milyenre esküszik?

Figyelt kérdés
Köszi
2010. jan. 3. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Először kicsit vegyél és minél életszerűbb puha anyagból. A zselések is jók.

A kemény műanyagokat, és a túlzott méretűeket kerüld.

Magadnak, vagy a barátnődnek veszed?

Ne felejtkezz meg a tisztán tartásáról sem. Vegyél hozzá fertőtlenítő sprét, mert nagyon könnyen össze lehet vele mindenféle betegséget szedni. Hiába, a csapi mosás nem megfelelő a belső használatra.

2010. jan. 3. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom vette, mert szoktuk együtt (és külön:)) is használni. Elég méretes, de végül is addig teszem fel, ameddig nekem jól esik. Piros színű, szilikonszerű, puha anyagból. Teljesen olyan mint egy igazi, erek is vannak rajta. Elemes és állítható rezgésű. Nekem teljesen megfelel. Vannak már olyanok is, amivel a klitoriszt is izgathatod, az még talán jobb is, de drágább.
2010. jan. 3. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló lehet,mint az előzőnek. Az enyémnek van zsinórja így az intenzitást tudom állítani fekve is nem kell lenyúlkálni. Meg oda lehet nyomni mondjuk az ajtóra vagy az asztalra is így ott is lehet játszani vele. De ritkán használjuk (sajnos). Nehéz dolog ez ha előveszem a párom azt hiheti,hogy az ő szerszámával van baj, neki meg szerintem nem jut eszébe.
2010. jan. 3. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!