Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Szerintetek két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Szerintetek két ember szeretheti egymást, annak ellenére, hogy soha egy szót sem váltottak egymással?

Figyelt kérdés

Igen,tudom,kicsit fura a kérdés. A kérdésem úgy hangzik,hogy két ember szeretheti-e egymást,úgy,hogy nem járnak,sőt,nem is beszélnek. De ismerik egymást,és látják egymást. Lehetséges volna ilyen?

Értelmes,ismétlem értelmes emberek véleményét kérném. Kiváncsiságból,hogy ilyen létezik,vagy sem.

2015. jan. 12. 22:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Köszi a biztatást! ;)

Az a baj, hogy sose látjuk egymást, pedig még a szakjának az órarend mintatervét is megnéztem, és a legjobb, hogy egy csomó előadásunk volt szomszédos termekben, és mégse futottunk sose össze. Már a barátnőim is "üldözik" (szóval mindenki drukkol nekünk :D ), de ők se látják sosem. Vicces volt, hogy amikor mentem mindig az előadásra, akkor rögtön az első kérdésük az volt, hogy: na, láttad ma? :D

2015. jan. 13. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Kerdezo te lany vagy vagy fiu? Hogy jutott eszedbe ez a kerdes? :D
2015. jan. 13. 17:40
 13/16 A kérdező kommentje:

Én lány vagyok. Onnan,hogy hallottam ilyenről és mások véleményére kíváncsi vagyok,hogy mit gondolnak erről.

Kilences válaszoló most már én is drukkolok nektek! Még ha reménytelennek is tűnik emiatt,hogy nem tudtok összefutni,mindenképp szurkolok.

2015. jan. 13. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdésre válaszolva igen van ilyen, de szerintem ez csak vonzódás. Én 10 év után jöttem rá, amikor megértem felnőtté.
2015. jan. 13. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:
#9 én is drukkolok! :3 Aztán ha lesz valami megírhatnád. :))
2015. jan. 13. 23:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Első látásra szerelem!

Ez a kedvencem!

A kérdés az, hogy az első beszélgetés után mi lesz?

2015. jan. 15. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!