Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon 'gáz' parfümöt adni a páromnak névnapjára?
Ha barátod szokott parfümöket használni, akkor teljesen jó ötlet, ha jövedelmedhez képest egy min. 3-4 ezer forintos parfüm nem túl nagy kiadás (úgy 2 munkaórára jut ennyi nettód).
Én bár eléggé adok az ápoltságra, de csajomnak, családnak mondtam, hogy parfümöt nekem ne vegyenek, mert nem érzem stílusosnak drága pénzért vásárolt illatszerek használatát (jó arcszeszét, dezodorét természetese igen). Viszont a parfümmintákat nagyon szeretem, mert nagyon praktikus az hogy mindig kéznél lehet zsebben, és ezeket ingyen lehet összegyűjteni igényesebb illatszerboltokban.
Engem nem izgat a névnap, nem várnék semmit.
Ha szokott használni csak akkor vegyél, én nem szoktam és totál felesleges ajándéknak tartanám.
Miért lenne gáz?
Én örülnék ha parfümöt kapnék a barátnőmtől.
Például ezt:
Ebből is azt látnám, hogy figyelt rám, mivel kifigyelte mely parfümöt szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!