Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak névnapjára elég egy szépen csomagolt rózsa + valamilyen finomabb bonbon, vagy ez kevés? 22F
Nem akarok sokat költeni. Nem azért, mert nincs plénzem, hanem mert mégiscsak egy névnap. Nézegettem tök jó ajándéktárgyakat, névnapos toll vagy gyerta+gyertyatartó felirattal, csak rohadt drágák, a toll is 1500, a gyertya is 1400....
Szerintetek? Belefér még? Tényleg nem egy nagy valami, a toll is sztem tök jó, csak bár sztem drága....
Találtam még névnapos könyvjelzős, szeret olvasni, az csak 350Ft:D
ne legyél már barom hogy ilyen sokat költesz, én 6db-os formált gyertya csomagot vettem 150ért
ja, elég nagy spúr gec.k vagyunk
Ez így tök jó,és este az ágyban egy kis meglepi,én sztriptizeltem neki,nem tudtam befejezni mert hasra estem a gatyámban és röhögésbe fulladt a dolog,de teszett neki és örült is.
25/f
Szerintem a szándék a lényeg.
De megkérdezhetem h. a pénz miért ilyen fontos?Amúgy ha tudsz rajzolni vagy fabrikálni akkor azt is csinálhatod, én örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!