Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már közületek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már közületek olyan, akit majdnem megerőszakoltak?

Figyelt kérdés

2015. jan. 12. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
# 8-as bárcsak kitaláció lenne amit leírtál.
2015. jan. 12. 14:24
 12/19 A kérdező kommentje:
ez nagyon durva:(
2015. jan. 12. 14:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyik csaj ismerősömet egy idősebb pasi elvitte kocsikázni, csak úgy, de a csaj bepánikolt, és a csávó kirakta. Úgy néz ki, hogy először próbált ilyet csinálni, de meggondolta magát. Nem volt ő erőszaktevő típus.
2015. jan. 12. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Engem nemcsak majdnem, velem meg is tették. Csak az a baj hogy sokan még azokat hibáztatják akiket bántottak vagy el sem hiszik.
2015. jan. 15. 12:07
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 szerintem nem.:)
2015. jan. 15. 14:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Engem megerőszakoltak kétszer is. És négyszer próbálták.
2015. jan. 26. 00:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, ennyi hogy történhetett meg? Olyan helyen laksz, ahol gyakran erőszakolnak nőket? Sok a bűnöző a környéken?

Vagy sokat jársz partikra, ahol sok a nemi erőszak?

2015. jan. 26. 06:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
16 éves vagyok. Félek! Nem bulizós fajta vagyok. Mármint nem discoba szoktam hanem baráti körrel de ott sosincs baj nem szoktam inni. Az első Pesten volt nyugatinál molesztált egy ismeretlen pasas. Undorító volt!! Fenyegetett. Ez egy éve volt. És mikor jöttem haza a vonattal késő este volt követett de nem csinálhattam semmit mert nem bántott addig. Elég elhagyatott részen lakunk vagyis van olyan rész is. Sötét volt nagyon hátulról letámadott. Arra emlékszem adott a számba valamit. Utána egy házra emlékszem ahol felébredtem ruha nélkül. Két ember volt az tuti. És megszervezett. Fél év után elmondtam a szüleimnek. Azt mondták túlélem semmi rendőrség semmi. Egyedül meg gyerekként mi esélyem van ha nem is tudom ki tette... nem ismerem. Mostani meg előző vasárnap történt. Egy hete . Jöttem haza megint ugyanúgy sötét volt. Cigány laktanyán át kell mennem hogy hazaérjek. Hárman voltak lefogtak mindenre emlékszem! Megakarok halni! És még annyi minden történt velem. Így nem tudok élni így nem hogy bemocskoltak hogy érzem a kezét a szagát az illetőknek. ÉS rémálmaim vannak és a házunkban is félek és bezárkózok nehogy valaki bántson.
2015. jan. 26. 14:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, ami veled történt.:(
2015. jan. 26. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!