Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerek olyan nőket akik áldozatok!
Olyat is, akit a saját apja rontott meg gyermek korában.
Egyes emberek nagyon gonoszak tudnak lenni!
Több barátnőmet is megerőszakoltak már, nagy baráti köröm van, sokan elég kirívóan is öltözködnek, pedig én lány létemre visszafogottabb vagyok direkt ezért mert anno ugye én rengeteget sportoltam,6 éves koromban szertornáztam 15 éve koromig, utána elmentem táncolni hobbi szinten meg capoeriázni is eljártam 19 éves koromig rendszeresen jártam utána egyre ritkábban. Akkoriban ez volt 4 éve nagyon rossz társaságok költöztek a környékre 3 család kimondott bulizós, bűnöző agresszív emberek jöttek és mindenhol ott voltak szinte. Sajnos nagyon sok lány ismerősömet megrontották, valakit csak simán kiraboltak de sajnos volt olyan akit meg is erőszakoltak. Hallottam egy olyan lányról is akit magukhoz csábított az egyik srác, szerelmes pár voltak a srác szerelmes volt belé, meg a lány is a srácba, a srác nem bántotta őt soha, viszont a testvérei meg annak haverjai egyszer bedrogozva úgy rájuk rontottak hogy a srácot majdnem halálra verték egyikük a saját testvére volt! A lányt meg úgy megerőszakolták és bántalmazták meg szinte dobálták is őt szórakozásból hogy a lány súlyos fejsérülésekkel és lábtöréssel került kórházba arról nem is beszélve hogy gát szakadása is lett, és szinte mindenhol lila foltok voltak rajta még nadrágszíjjal is jól elverték nagyon megcsúfították a haját is megtépték több helyen, a lány azóta is olyan szinten rossz lelki állapotban van hogy rendszeresen jár vissza a pszichiátriára és egy igazán szép kedves lányból nagyon elcsúfított szomorkás lány lett, akit mindenki szinte csak sajnál. Annak a lánynak a barátja akit elvertek őt szó szerint elmenekítették a rendőrök az anyjával és a húgával mert az apjuk is meghülyült és a testvéreik is. Ők hárman akiket elbújtattak velük semmi baj nem volt a környéken őket szerették is sokan. Aztán sorban el is ítélték az egész családot a rossz emberek közül meg a haverjaikat is. A házukat már le is foglalták adósság miatt de olyan szinten lelakták hogy az a gazdag házaspár akik átvették szinte félig le is bontatták mert a falak annyira átáztak hogy már folyt belőlük a víz is.
Meg sajnos én is áldozatul estem azoknak a férgeknek a poén az volt benne hogy nem voltak teljesen kisebbségiek valaki egyáltalán nem volt az, ez volt a vicc csak meghülyítették őket. Engem is egyszer fényes nappal a szomszéd utcába elkaptak hátulról és a kocsijukba rángattak meg is kötöztek de csak 4 en voltak a sofőrrel együtt, elvittek engem a közeli erdőbe ott fához kötöztek nagyon megvoltam rémülve de hála a küzdő sportoknak meg a sportos alkatommal, meg persze az önvédelmi tudásommal amire a rendőr nagybátyám tanított szerencsére tudtam védekezni, a másik szerencsém az volt hogy ketten annyira be voltak állva hogy már azt sem tudták hol vannak, valaki kifeküdt az erdő közepén valaki meg nem igazán foglalkozott velem, ketten fogtak le egyik hátul megkötözte a kezem és egy fa törzséhez kötöztek a másik meg már tépte le rólam a ruhákat a felsőmet szinte teljesen letépte a kabátomat a kocsiban rángatták le rólam, aztán már jóformán alig volt rajtam valami ruha de hirtelen felszabadult a lábam és egyiket sikerült teljesen arcon rúgnom a magassarkúmmal telibe homlokon vágtam úgy hogy össze esett és nem igazán volt magánál. A másik srác meg megijedt mert két kutya közeledett és inkább elmenekült de a kutyákkal 3 vadász is volt akik elkapták az illetőt és rendőrt hívtak, közülük kettőt egyből letartoztatták mert régóta körözték őket a srác akit fejbe rúgtam őt csak kisebb lopásokért keresték a másikat aki elmenekült de elkapták ő még nem volt büntetve. De mindegyiket leültették több évre és általuk találták meg a társaság többi tagját akik már bujkáltak szinte. Ez volt olyan 3 éve, megviselt nagyon de túltettem magam rajta mert nem történt tragédia meg semmi csak letépték a ruháimat, szerencsére a vadászok jó fejek voltak egyik még apámat is ismerte ha ők nem lettek volna nekem tuti annyi lett volna hidegbe meztelenül kikötözve egy erdőbe. Ilyen jobbára csak a filmekben van napokig el sem hittem hogy ez velem megtörtént.
Ahogy vesszük, zaklattak már.
Egyszer fényes nappal a villamoson egy 40-50+-os pasi elővette és elkezdte kiverni. Gondoltam következő megállónál leszállok, mentem is tőle távolabbi ajtóhoz, minél messzebb. Erre elindult felém. Gyorsan megfordultam, el az ajtótól, és jeleztem felé, ha egy lépést felém jön, lendül a lábam. Vette a lapot. Nem öltöztem kihívóan (nadrág, cipő, kabát, sapka, sál).
Másik, ez komolyabb volt: randizgattam egy sráccal. Egyszer nála találkoztunk. Még nem voltam készen arra, hogy lefeküdjek vele (keveset találkoztunk még). Ő akarta. Rám feküdt, nem akart engedni, hiába mondtam. Hát, akkor nagyon azon agyaltam, hogy hogyan tudnék menekülni onnan. Végül hál'Istennek nem lett belőle semmi. Ez nagyon gáz volt (sokkal jobban, mint, ahogy leírtam) és az én hibám (minek mentem fel hozzá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!