Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nagyon igazságtalan a nők részéről?
Sok helyen látom, hogy ha egy pasi rá akarja valamire beszélni a párját, mondjuk például az análra, akkor mindenki azt mondja, hogy "ne hagyd hogy erőltesse", meg hogy "ha nem fogadja el hogy te mit akarsz akkor nem is szeret, inkább dobd ki", ehhez hasonlók.
Viszont ha a nő akar kipróbálni valamit, és a pasi nem akarja, akkor meg "ennyit se képes megtenni érted, nem jelentesz neki semmit, dobd ki".
Nem értem, miért mindig a nő igényei vannak előtérbe helyezve. Ha a nő nem akar valamit kipróbálni, akkor a pasi a rossz amiért erőlteti. Ha a nő ki akar próbálni valamit, a pasi nem, akkor a pasi a rossz hogy nem szeretné. Miért van így? Ez miért normális?
(Mielőtt belém kötnétek, 20 éves lány vagyok, szóval nem egy csalódott nőgyűlölő pasi :D )
Régebben én pl írtam egy kérdést, hogy az akkori barátom nem igazán vevő a kicsit erőszakosabb szexre, lehete-e valahogy rávezetni, mindegy, sokan mondták, hogy ha ennyit nem bír változtatni értem akkor meg se érdemel, hasonlók. Kicsit felbosszantott. Nyilván akartam volna hogy változtasson, de ez nem így működik, hogy ha nem akkor kidobom mert nem szeret és erre se képes értem...
Meg önmagában a szex mennyiségén szokott ilyen lenni.. Ha a nő nem akarja, mert fáj a feje, fáradt, stb, az tök normális és a szemét szexmániás pasija csak zaklatja.. Ha a pasi fáradt, akkor itt a világvége, nem is szereti az asszonyt ha nem akar lefeküdni vele.
10es, azért ha te csak azért vagy párkapcsolatban, hogy kielégítsen, akkor van egy olyan érzésem, hogy érzelmi síkon nem lehetsz túl kiforrott személyiség...
Kérdező. Én ilyet nem tapasztaltam. Mondjuk, az sem mindegy, hogy milyen jellegű dolgokról beszélünk. Az anális szexnek lehetnek egészségügyi kellemetlen mellékhatásai, így niylván nem szabad úgy csinálni, ha erőltetik, csak ha te is őszintén akarod. Viszont ha meg mondjuk a pasid többszöri kérésre sem hajlandó úgy hordani a nemi szőrzetét, ahogyan te szeretnéd (személyes példa, az egyik exem borotválta és ezzel véresre dörzsölt, és hiába kértem, hogy legalább egy kicsit hagyja meg, valamiért papucsságnak érezte volna teljesíteni a kérésem) akkor az nyilván nem említhető egy szinten az anális szexszel. Mert neki az nem jár egészségügyi kockázattal és valljuk be, ha egy ilyen apró dolgot nem hajlandó megtenni, akkor valóban lehet ez az ő érdektelenségének a jele is.
Ha egyenrangú dolgokról beszélünk, akkor érthető a kérdésed. Ha anál szex mindkét fél részéről a téma mondjuk (biszex pasi, de nem hajlandó a farok másik végéről szemlélni a világot), akkor nyilvánvalóan képmutatás az egész részünkről (bár ismételten, én ilyennel még nem találkoztam, megdöbbentő módon itt sem figyeltem fel rá, bár lehet, ez az én hibám).
22/l
Kérdező, te vagy minden pasi álma ;) Kiállsz az anál mellett ;) Am próbáltad ?
25/F
Hű tényleg, a menstruáció alatti szex is egy egész jó példa lett volna. :D
Nem konkrétan az anál mellett állok ki. Megértem ha valaki undorodik tőle. Nekem a barátom azt mondta kíváncsi milyen lehet és tök szívesen kipróbálná, de ha nem akarom, hát nem lesz, ennyi. Igazából nem vágyok rá úgy konkrétan, de én is kíváncsi vagyok milyen érzés, így egyszer lehet kipróbáljuk.
És pontosan erről van szó. Ha nem akarjátok/tudjátok kielégíteni egymást akkor nem illetek össze, jobb véget vetni neki.
Viszont te sem tudtál példát mondani női oldalról, mi olyat erőltetnek a nők amitől egy férfinek egészségügyi baja lehet. Mert azért a nőknek olyan dolgokkal kell szembesülni mint az anál, a gumi nélkül,a mély torok és társai....
Egy kapcsolat arról szól hogy olyan dolgokat csináljuk ami mindkettőnknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!