Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly? Ezt, hogy találták ki? (Leszbikus teszt lent)
Sehogy, csak hülyeség az egész. Van valami hasonló a fiúknak is, valami hüvelykujj és farokméret összefüggés. Aki mondja az majd röhög egy jót, mikor harmincan körülötte elkezdik nézegetni.
Eszerint "straight as an arrow" lennék, pedig inkább "straight to the pussy"...
17l
Nekem meg az egyik kezemen ilyen, a másikon meg olyan. :D
Vagy ez azt jelenti, hogy biszexnek kellene lennem? :D
"Sehogy, csak hülyeség az egész. Van valami hasonló a fiúknak is, valami hüvelykujj és farokméret összefüggés. Aki mondja az majd röhög egy jót, mikor harmincan körülötte elkezdik nézegetni. "
Az kivételesen nem hülyeség. Ez olyan, mint a talpad ugyanakkora, mint a csuklód és könyököd távolsága.
nekem rövidebb a mutatóujjam a gyűrűsujjamtól, de srác vagyok, és ez meg azt mondja, hogy ekkor egy leszbikus nő lennék... eléggé félrenézték ezt a dolgot :D:D
amúgy ezeket a geometriai tulajdonságokat szüleidtől öröklöd, az echte homó pedig nem adja tovább a génjeit, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!