Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon beindít egy osztálytárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beindít egy osztálytársam szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
16 évesek vagyunk mindketten és nagyon bejön szerintem nagyon helyes. Szerintem neki is bejövök kicsit csak ugyanígy mint én, ő sem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, meg amúgy is kettőnk közül én vagyok a bátrabb. A kérdés hogy ti belemennétek-e ? és ha igen, szerintetek hogy szerezzem meg , hogy érjem el hogy ő hívjon el talizni vagy kicsit bátrabb legyen ? köszi a segítséget előre is :)

2015. jan. 10. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
házi nyúlra nem lövünk
2015. jan. 10. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Majd esetleg ballagás estéjén,szerenád után,utána már úgysem kell egy légtérben lennetek,ha mégsem alakulna tovább :D
2015. jan. 10. 21:55
 3/5 Lovely2002 válasza:
Fiú vahy vahy lany? Bocs de telon vahyok es nem talalom ha fiu vidd el kocsikázni .... Ha lany akkor meg öltöz csinosan és vald be neki... Ami a legfontosabb a megfelelő helyen kell...
2015. jan. 10. 21:56
 4/5 A kérdező kommentje:
lány :) bevallani nem fogom nem is vagyok szerelmes csak egyszerűen nagyon szívesen csinálék vele ezt-azt ...:$ :D
2015. jan. 10. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok egyik osztálytársammal de osztálytársra és sem "Lövök" :) 17/L
2015. jan. 10. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!