Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az osztálytársam az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztálytársam az exem?

Figyelt kérdés

Szakított velem, én még mindig őrülten szerelmes vagyok belé, de Ő már nem érez irántam semmit, és tudom, hogy soha többé nem is lesz köztünk semmi.

De attól még nagyon zavaró a jelenléte, és sokszor rossz kedvem van miatta, hangulat ingadozások, görcsberándul a gyomrom, nem tudok teljesíteni, sírhatnékom, üvölthetnékem van.

Hetek óta egy szót sem beszéltünk. Szemébe sem néztem, semmi, úgy viselkedünk mintha szellem lenne a másik, mert így mindkettőnknek jobb, és nekem is hamarabb tovább sikerül lépnek valószínűleg.

De attól még nagyon szeretem őt is hiányzik.

Tudtok ajánlani valamit, hogy mit tegyek amikor ott van és úgy érzem, hogy sírva fakadok? Hogyan ne gondoljak rá, amikor 2 méterre űl tőlem és csak az jut eszembe, hogy egykor még nem hátat fordítva semmibe vett, hanem szerelmesen mosolygott rám..

Jó ötlet-e, valaki mással enyhíteni a fájdalmamat? Nem komoly kapcsolat keresése, hanem csak elütni az időt egy kedves sráccal.

Nagyon szeretem ezt a fiút, már évek óta, és úgy örültem, hogy végre Ő is észrevett is szerelmes volt belém. De Ő most már végleg továbblépett és nem érez irántam semmit.

2015. jan. 10. 15:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Lehagytam, hogy 18/L, nem Ő az első szerelmem, de az első kapcsolatom igen.
2015. jan. 10. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezért mondják azt, hogy "házi nyúlra nem lövünk".

Szerintem nem fog segíteni az, ha mással kezdesz el haverkodni.

2015. jan. 10. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Soha se kezdj osztalytarssal!
2015. jan. 10. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Dettó :((
2015. jan. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!