Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exem az osztálytársam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem az osztálytársam és barátom?!

Figyelt kérdés

Másfél hete szakított velem a barátom.2 hónapot voltunk együtt csak,de előtte 2-3 évet legjobb barátok voltunk. Szakításnál mondta,hogy ha gondolom lehetünk barátok.

Azóta egy szót sem beszéltünk,kerüljük egymást.Eleinte rá sem tudtam nézni,annyira megbántott,de nagyjából túl tettem magam rajta.

Most már nem is a kapcsolatunk,szerelmünk hiányzik,hanem a barátságunk. Vele tényleg bármit megtudtam beszélni,komoly dolgoktól a hülyeségig.Nagyon hiányzik,mint barát.De nem tudom,hogy ezek után mit mondjak neki,hogy közeledjek felé.Mindennap találkozunk,mert osztálytársak is vagyunk,úgyhogy még 2 évet össze leszünk zárva,ezért is szeretném visszahozni a régi kapcsolatunkat.:)

Hívjam félre és mondjam meg neki,hogy felejtsük el ezt az egész 2 hónapot és viselkedjünk úgy,mint előtte? Vagy inkább tettekkel,de azt,hogy csináljam?

Tudom,hogy ezek után nem lesz rögtön olyan,mint régen,de pár hónap alatt csak visszatudunk állni..:)

16L

2014. ápr. 3. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fontos neked mint ember, akkor legyetek barátok újra. Ez velem is megtörtént, és jól jöttünk ki belőle. Kérdés, hogy ő elég felnőtt-e, hogy a barátod legyen újra. Próbáld meg, remélem sikerül.
2014. ápr. 3. 17:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Szerintem ő benne lenne,mert amikor szakított akkor is ő mondta,hogy legyünk barátok..úgyhogy remélem idővel minden visszaáll a régi kerékvágásba :)

2014. ápr. 3. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Privátba megírhatod, hogy sikerült-e újra barátokká válnotok. :)

2014. ápr. 4. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!