Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha egy lány harapdálja az ajkait, úgy, hogy néha vérzik, azt milyennek gondoljátok? És a hegeket (pl pár hónappal ezelőtt megégettem hajvasalóval belül a combomat, es két csík is látszik)
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 21:49
1/6 anonim válasza:
Hogyan sikerült megégetni a HAJvasalóval a COMBODAT? :O
2/6 anonim válasza:
Senki sem lehet tökéletes, véletlen balesetek előfordulnak. Egyáltalán nem gáz. Nekem az arcomon van műtéti heg, de senkit sem zavart eddig. Az ajkaidra pedig használj szőlőzsírt.
3/6 anonim válasza:
Mit vasaltál a combodon?:D:D:D:O
4/6 Rékcsi válasza:
Én egyszer megvagdostam a kezem, látszott is a nyoma jó darabig. A barátom nagyon kedves volt és aggódott, mert szeret. De egy idegen pasit valszeg elijesztesz ezzel :)
5/6 anonim válasza:
Gondolom az ölébe ejtette a hajvasalót.
Arra gondolnék, hogy hogy valami miatt szorong, de az ismerkedésnél nem lenne hátránya belőle.
6/6 A kérdező kommentje:
igazabol eleg hatalmas szerencsecsomag vagyok, van nehany hegem, nameg a nagy ervagos korszak, amikor a technika szertarba azert jartunk ki csoportosan, hogy megkarcolgassuk magunkat (egy-ket melyebbre sikerult, igy par cernaszalnyi vastagsagu heg van a jobb kezemen). amugy meg nem szarad ki a szam, csak sokat harapdalom, es amikor erosebbre sikerul, akkor tiszta ver.-.
2015. jan. 10. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!