Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összekötnétek az életeteket egy pizza imádóval?
Figyelt kérdés
175 cm / 60 kg --> tehát lemozgom a kalóriákat :D
L
2015. jan. 10. 20:57
11/20 A kérdező kommentje:
Elmúltam már 16 :D
2015. jan. 10. 21:07
12/20 anonim válasza:
Igen! <3 Együtt térhetnénk át egy egészségesebb étrendre.
13/20 anonim válasza:
hát, ha kienne a pénzemből, akkor nem nagyon
14/20 anonim válasza:
Kék a teme, arta tupa teme, dátató, heje-jeje-jeje, heje-jeje-jeje, heje-jeje-jeje, heje-jeje-jeje-jeee...
15/20 anonim válasza:
Ha Te csinálod a pizzát, elgondolkodom a házassági ajánlatomon! :-)
16/20 anonim válasza:
Persze, ha nem várná el, hogy én is csakis pizzát egyek.
17/20 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy lassacskán betöltöm a 18-at, és nem változtam semmit. Az ismerőseim már csak röhögnek rajtam, és tudják hogy ha kajálni megyünk együtt, akkor a pizzéria az egyetlen lehetőség. :D
2015. máj. 13. 17:13
18/20 anonim válasza:
engem zavarna ha mindig csak ilyen egészségtelen kajákat enne. ezzel csak megrövidíti az életét. nekem meg nem kellene olyan, aki nem figyel magára rendesen.
pizzából is lehet mondjuk egészségesebbet csinálni. de nem hiszem hogy mindig teljes kiőrlésű lisztet használsz pl. :D
19/20 anonim válasza:
Nem azon múlik, hogy mit eszik :D
20/20 anonim válasza:
nem olyan egészségtelen azért a pizza.. ugyanolyan rossz, mint bármilyen más tészta étel, de annál nem hiszem, hogy rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!