Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez az ilyen pizzázó éttermekben?
Figyelt kérdés
Ha bemegyek egy csajjal oda randizni, akkor csak le kell ülnünk egy üres asztalra és jönnek vagy valami pulthoz kell menni? Még sosem voltam rendes étteremben, tudom gáz, de nem tudom hogy megy ez. Segítsetek, köszi!2014. máj. 18. 22:47
1/5 anonim válasza:
Hát .. bemész köszönsz leülsz az asztalhoz.
de illik asztalt foglalni 21 /F
2/5 anonim válasza:
étterembe a férfi megy előre, a nő választ asztalt és ülőhelyet. A pincérrel mindig a férfi kommunikál, és ő fizet. (akkor is, ha felesben fizetik, azt majd egymásközt intézik).
Az asztalra ne üljetek, vannak székek. :D Na de a viccet félre téve. Jobb éttermekben kimegy a pincér, és felveszi a rendelést. Rosszabb helyen nektek kell a pulthoz menni, és szólni, hogy mit szeretnétek rendelni. Majd látni fogod, hogy adott helyen mi a szokás. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Néztem az oldalukat, de sehol sincs, hogy kötelező előre asztalt foglalni, akkor most mi van?:O
2014. máj. 18. 22:52
4/5 Költőnő? válasza:
De aranyos :)
Leültök és viszik az étlapot és a rendelést is az aszalnál veszik fel normálisabb helyeken.
5/5 anonim válasza:
asztalfoglalás az elitebb, drágább vagy éppenséggel felkapottabb helyeken vannak, ilyenen ne parázz, adja majd magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!