Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg ennyire nem szeretik a tetovált embereket?
Miért?
És még egy pár kérdés:
- Miért a bűnözőre vagy a csatornatöltelékre, drogosra asszociáltok egyből a tetkó miatt? Rengeteg diplomás üzletembernek van tetkója, Horthynak és több angol hercegnek is volt!
- Vettetek már a kezetekbe valaha is tetkóújságot, voltatok már szalonban? Mert mindenki egyből csak a nonfigra tud gondolni! Hát a nonfig az a tetkóknak csak egy része, ezt látjátok csak, de nem csak ilyenek vannak. Nekem is csak szkíta tetkóim vannak és még van vagy 100ezer féle aminek nagyon is van jelentése és művészi értéke.
- Azért mert pár embernek igénytelen tetkója van miért kell általánosítani hogy minden tetkó igénytelen?
- És mit von le egy ember értékéből belül, ha van pár ábra a testén?
Szóval akkor miért van ez a nagy ellenérzés a tetovált emberek irányába?
Nekem sincs semmi bajom a tetovált emberekkel. :) Vannak igényes,szép tetoválások és ha jelent az illetőnek valamit,akkor miért zavarna?Én például a tarkómra szeretnék majd egy pici valamit,ami nagyimhoz köthető,mert neki rengeteg dolgot köszönhetek,az hogy ilyen lettem és hogy ember lettem..
Viszont imádom a focit is és a Hazámat is,egy olyan tetoválást is elfogadnék,de azt hizsem az kimarad az életemből.Nőkön nem tetszik a sok tetoválás,még 1 oké,de hogy egész testén legyen..Pasiknak jól áll szerintem,már amelyiknek. :) Nem kell általánosítani.
17/L
A barátomnak is van, előzőnek is volt - én nem hiszem, hogy ennyire általánosak lennének az ellenérzések a tetkókkal szemben. OK, én metalos ill. goth körökben mozgok, itt sok embernek van, férfiaknak, nőknek is - de egy időben mintha divat is lett volna a tetkó, nem? pár éve minden diszkós csaj is csináltatott magának.
Szerintem max. idős embereknek vannak előítéleteik, mert ők még inkább a kókány börtöntetkókat látták másokon, akkoriban még nem volt nálunk elterjedt művészet.
Ha igényes, szép munka, és jól áll az illetőnek, inkább pozitívnak tartom.
Nem tetszik, de ennek ellenére nem asszociálok semmire...
Akinek tetszik,az csinálja.Nem mondom,h nem láttam még olyat,ami jól néz ki,mert igenis vannak kifejezetten szépek,ízlésesek.Szoktam nézni a Miami INK-et és ott mindig lenyűgöz 1-2 alkotás.Ettől függetlenül én nem szeretném,ha a párom testét ilyesmi díszítené, ezt nem kell megmagyaráznom,egyszerűen csak nem akarnám azt nézni...
18/L
Köszi a válaszokat. Én is inkább rocker, skin vagy esetleg punk körökben mozgok, természetesen nem okoz gondot a tetkó ilyen közegben.
Nem is általánosítok, de az "átlagemberek" (akik nem a fent említett körökben vannak) nagyon ferdén tudnak nézni, az átlag lányok többsége is.
Meg aztán itt gyakorin is mindig olvasom hogy leszólják a tetkót.
Amúgy nem azért írtam ki a kérdést, nem mintha meghatna más emberek ellenérzése - de volt már rá példa hogy emiatt nem állt velem szóba lány, és ez elég sz*r tud lenni.
Senkit nem pontozok le, jöhetnek még válaszok.
Nekem kifejezetten bejönnek (: Szerintem irtó dögös,de persze én sem a börtöntetkókra bukok. Én is egy tetovált lány vagyok,még fiatalon csináltattam az elsőt (15) és kijelenthetem,azóta sem bántam meg! Persze mára már több is van belőlük,de akkor nagyon sokan lehurrogtak,hogy így meg úgy megbánom,meg nagyon fog fájni,ronda lesz,ne divatból csináltassak stb..
Mivel nekem is a tetovált srácok jönnek be,így sosem volt gondom párkapcsolat terén.
A piercingeket is imádom,van belőle brutál és van ami NEKEM nem jön be és magamon nem tudnám elviselni,de máson meg kifejezetten jól áll.
19/L,aki nem divatból tetováltat. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!