Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok ilyenek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok ilyenek? Lányok! Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Voltunk korizni tegnap,azt tudni kell,hogy nem vagyunk valami nagyon jó korisok,így estünk párszor:)

Az egyik barátnőmnek van egy kiszemeltje,aki jól korizik és megkérte a srácot,hogy segítsen neki,mert szeretne megtanulni hátrafelé menni.Megmutatta,hogy hogy kell,de nem igazán segített a lánynak.Aztán a lány elesett,a srác ott volt mellette,de nem segített neki felkelni.

De más fiú sem segített volna.Egy másik lányt nem bírtunk felhúzni...ott állt mellettünk vagy 3-4srác,egyik sem segített volna.Az egyik akkor segített,mikor már megkértük,hogy segítsen.

Itt is olvastam,hogy "hm. biztos segít majd felkelni..és onnan már megy minden magától:)" meg én is azt gondoltam.

De látom tévedtem...

Pedig nagyon jól esne nekünk,ha segítenétek és nem csak belénk jönnétek.

Fiúk miért nem segítettek?

Lányok mit gondoltok erről?

ui.:bocsi az általánosításért,csak így egyszerűbb volt leírni,de TISZTELET A KIVÉTELNEK,aki nem ilyen.

15/L

2010. febr. 6. 10:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De nem biztos,hogy az a megoldás,hogy akkor külföldi csajokkal ismerkedtek...nem szabad feladni.A normális lányok is keresik a normális,magyar fiúkat,de nem találjuk.Ti meg feladjátok és külföldi nőkkel ismerkedtek...így tényleg nem találunk meg titeket...

Oké,egy vadidegen nem segít,de akiit tudom hogy ki,ő is tudja,hogy ki vagyok én és ott áll a haverokkal mellettünk,mikor ketten is elestünk és nem segít az már durva...

köszi a válaszokat!

2010. febr. 6. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Feltudott állni magától? Mert szerintem addig amíg feltud állni magától addig nem kell segíteni neki. Nők miért hiszitek azt, hogy ilyenkor a férfinek kellene felállítani? Udvariasság: Régebben énis kiengedtem a nőket magamelőtt az ajtón, meg még néha most is azt akiről tudom, hogy legalább annyit mond, hogy köszönöm. Az a baj, hogy látja, hogy i fogom engedni és nem, hogy gyorsabban haladna, hogy énis kiérjek hanem szépen lassan nyugodtan kivánszorog, aztán meg mint valami úri hölgy továbbmegy. Meg egyébként is miért kellene nektek kimenni hamarabb az ajtón? Mert valami barom ebben is szabályosságot keresett és ezt sikerült neki kitalálni.
2010. febr. 6. 15:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Nos,mikor már én is elestem,mert segíteni akartam a barátnőmnek és ketten kinlódtunk,hogy felkelljünk akkor sem segítettek...Végül négykézláb kimentünk a pálya széléig és nagy nehezen sikerült felkelnünk...
2010. febr. 6. 16:34
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom...nem értem ezt...rossz ez így!:(

Tavaly át is ment egy gyerek az ujjamon a korival,mert elestem...Annyit sem mondott volna,hogy bocs.

2010. febr. 6. 19:57
 15/15 anonim válasza:

pfff.... hát, mit is mondjak. Elég gáz nektek, ha így gondolkodtok. Oké, hogyha egy beképzelt leányzó esik el vagy egy totál nem szimpi emberrel történik valami akkor nem rohansz egyből oda, de sztem akit ismersz 1 kicsit is, annak minden további nélkül segítesz...nem feltétlenül azért, hogy azt mondja, h jajj de édes vagy, hanem maga a gesztus, hogy neked semmibe nem kerül, hogy felállítsd vagy arébb tedd a táskáját.

Például az én környezetemben ez természetes kb... segítenek az emberek, ha elejtek valamit, ha 1 csomagot kell felrakni valahova... stb. és én 1 köszönömöt és 1 mosolyt mindig adok. Vagy ha segíteni is kell, utána mindig jobban érzem magam..h jééé tettem valami hasznosat valakiért és tényleg nem került semmibe.

Na szerintem ez a megfelelő hozzáállás. Ismerősnél meg alap, h segítesz ha a közelben vagy...-nem 200 méterről rohansz oda-, akármekkora bunkó is az.

17/l

2010. febr. 7. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!