Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért vagytok ilyenek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért vagytok ilyenek? Lányok! Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Voltunk korizni tegnap,azt tudni kell,hogy nem vagyunk valami nagyon jó korisok,így estünk párszor:)

Az egyik barátnőmnek van egy kiszemeltje,aki jól korizik és megkérte a srácot,hogy segítsen neki,mert szeretne megtanulni hátrafelé menni.Megmutatta,hogy hogy kell,de nem igazán segített a lánynak.Aztán a lány elesett,a srác ott volt mellette,de nem segített neki felkelni.

De más fiú sem segített volna.Egy másik lányt nem bírtunk felhúzni...ott állt mellettünk vagy 3-4srác,egyik sem segített volna.Az egyik akkor segített,mikor már megkértük,hogy segítsen.

Itt is olvastam,hogy "hm. biztos segít majd felkelni..és onnan már megy minden magától:)" meg én is azt gondoltam.

De látom tévedtem...

Pedig nagyon jól esne nekünk,ha segítenétek és nem csak belénk jönnétek.

Fiúk miért nem segítettek?

Lányok mit gondoltok erről?

ui.:bocsi az általánosításért,csak így egyszerűbb volt leírni,de TISZTELET A KIVÉTELNEK,aki nem ilyen.

15/L

2010. febr. 6. 10:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sajnos mára már a férfiak többségéből kihalt az udvariasság és a segítőkézség. IGEN VANNAK KIVÉTELEK, de sajnos egyre ritkább. :( Erről az esetről annyi a véleményem, hogy rá kellett volna üvölteni. Hé itt vagyok és felsegítenél? Ha már magától ennyire parasztul viselkesett. Amúgy minősíti magát a sárc a kapcsolatban is ezzel. Nálam legalább is ezt érezteti. 29/N.
2010. febr. 6. 10:15
 2/15 anonim ***** válasza:

Lányok ti miért vagytok olyanok h csak a pénz érdekel benneteket.És ha fű egyszerre egy jóképű korotokbeli aranyos srác kocsi nélkül meg fűz egy 20al idősebb ocsmány kinézetű aranyakkal teleaggatott igazi ősbunkó terepjáróval akkor ti mégis azt választjátok.Vagy h ha elviszünk titeket randizni azt számolgatjátok h mennyi pénzt is költöttünk rátok az este folyamán és ez alapján döntitek el h játrok-e velünk?

Én sem akartam általánosítani csak nekem is könnyebb volot így.

És én is elnézést aki nem ilyen.

2010. febr. 6. 10:18
 3/15 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

Én is estem egy nagyot,még mindig fáj a combon...és a fiúk meg csak suhantak el mellettem,az egyik majdnem felbukott bennem.De senki nem segített volna...Lehet,hogy tényleg utána kellett volna szólni?!:)

2010. febr. 6. 10:18
 4/15 A kérdező kommentje:

Van benne valami amit Te írtál,utolsó.

Csak az a baj,hogy azt veszem észre,hogy manapság egyre kevesebb a rendes lány és fiú,s nem igazán találják meg egymást.Így a lánynak is rossz,meg a fiúnak is...

Elég sz.r,hogy nekem csak beszólnak a nálam jó pár évvel idősebb,kisebbségi emberek....De a korombeli,normális(nak kinéző) srácok viszont elkerülnek..

2010. febr. 6. 10:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Voltam korizni még jó pár éve és akkor estem egy jó nagyot. Senki nem segített még a volt pasim sem. Na akkor ott nagyon kiakadtam és üvöltöztem vele. Nem érdekelt ki mit gondol. Szakítás is lett a vége. Jobban is jártam.:) Most már nem szégyellem ha rá kell szólni valakire, hogy: " Hé engedj már le szállni, útban állsz állj félre, vagy segíts már felállni." Na van amikor durvábban szólok hiszen nem mindig értik meg a normális kérést. Főleg ha a buszról szeretnék leszállni akkor szokott ez enni. Még az idősebbeket is fellökik.
2010. febr. 6. 10:26
 6/15 anonim ***** válasza:

2. vagyok.Szóval nekem a családom Bécsben él én suli miatt itthon.De én 1,3 hónapja magyar nőhöz nam nyúltam.És ez komoly van kinnt egy olyan lány(cseh)akivel összejárok szexelünk ha elvégzem a sulit talán komolyabbra is fordítom vele.De én ezt megfogadtam h én magyar nővel soha többet nem kezdek.És azóta tartom is magm ehhez.

És ha azt hiszitek h majd msáképp lesz.Amikor az édesapámmal összevesztem azt elhatároztam h soha többet nem beszélek vele és 5évig nem is.Utána egy családban történt haláleset miatt újra(és azóta is néha telefonon)beszélünk.

Szóval én már annyit csalódtam h inkább kihagyom amagyar nőket.És én nagyon de nagyon makacs vagyok.

Pedig jóképű vagyok 17éve küzdősportolok versenyszerűen.Ismerkedéssel nem is volt gond.Csak mikor kiderült h nincs kocsi lakás meg valőszínű nem olyan helyre visze randira ahol 1500Ft egy kávé....onnantól már nem is voltam olyan jó pasi

De most őszintén lányok mit vártok?Hogy tiszteljünk titeket meg h legyünk romantikusak?Ne nevettesetek már ezt magatoknak köszönhetitek.

És tudodm h vannak rendes lányok de 10-1 és a sok fiú belefáradt már abba h mindg azt ez egyet keresse.

2010. febr. 6. 10:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsoval.

A kérdésre válaszolva, talán ezért vagyunk mi fiuk is ilyenek. Persze akinek nem inge...

22/F

2010. febr. 6. 10:44
 8/15 anonim ***** válasza:

10:44 -es vagyok. Még kiegészíteném annyival, hogy amíg nem volt autóm a lányoknál sok esélyem nem volt. Pedig nem vagyok bányarém. Mióta van autóm azóta hetente új lány jön a képbe. Van olyan lány aki csak lát valahol, és megszerzi a telefonszámom valami ismerősétől és felhív ismeretlenül.

Szerintem ez tök gáz. Az ilyeneknek esélyük sincs nálam.

2010. febr. 6. 10:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

szomorú hgy idáig süllyedt az emberiség hogy mind a lányokból és mind fiúkból lassan kihal a jóindulat a segítőkészség és a romantika...

az a baj hogy a rendes lányok és rendes fiúk nem találják egymást pedig vannak belőllük...

2010. febr. 6. 11:09
 10/15 anonim ***** válasza:

Én annak segítenék, és lennék udvarias, akibe vagy beleszeretnék első látásra, vagy csak ha nagyon szimpi lenne. Az összes többi csajt lesem sz*rnám hogy udvarias legyek vele vagy segítsek neki, persze én olyan csajba bele sem mennék akit nem szeretek, mivel ember vagyok és nem egy állat. Viszont azt a csajt akit képes lennék megdugni, azt feleségül is akarnám venni és jobban vigyáznék rá mint a szemem fényére, és olyan segítő kész és udvarias lennék vele ahogy csak tudok, de a lányok hatalmas nagy többségével soha nem leszek udvarias, vagy segítőkész, kik ők nekem? senkik! Viszont az tényleg elég szánalmas amikor a legtöbb fiú nem udvarias egy lánnyal és megdugná úgy mint egy kis kutya, pfuj. Amúgy akik engem ismernek tanárok azok mind nagyon kedvelnek.

És aki k*rvának tartja magát, akár lány akár fiú, most megteheti, hatalmas élményben lehet része, csak meg kell nyomnia a lefelé mutató ujjacskát.

2010. febr. 6. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!