Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek arról, h Nyugaton egyre népszerűbb a cuckold?
Az USA-ban már külön társkereső van és egyre elfogadottabb, h egy nő szabadosan élhet a férje mellett.
Ny Európában meg szintén egyre többen élnek ebben a felállásban.
Örülnétek neki, ha hamarosan itt is elterjedne?
Jaguár
Most pont magadnak mondtál ellent egyrészt, másrészt szöveg értelmezés, harmadrészt pedig meg okoskodás.
Mertugye
FÉTIS, oké! Eddig tiszta. A modell nem a cuckold hanem a modell az, hogy a pár megbeszéli amit akar és csinálja, senkinek nincsen joga A: beleugatni B: megítélni pro vagy kontra.
Hogy p--ba ne lenne több jog a nőnek? Pont azt mondod, hogy a nőnek szabad félrelépni a pasinak meg nem :D És hogy p--ba ne lenne több joga egy nőnek a régihez képest amikor minimum 1:1 szavazattal döntöttek emellett a szexuális életmód mellett? Ne fárasszuk már egymást. És hogyan lehetne a női plusz hatalomról beszélni amikor közösen beszélték meg?
Okoskodás része: Mert anyuci otthonról eljár kirittyentve egyből sérül a gyerek mi? Ha kirittyentve bridzselni jár el akkor meg nem? :D Ne magyarázz már bele semmit csak azért, hogy neked legyen igazad :D Azért mert anyu elmászkál esténként a gyerek egyből torz énképű lesz mi? :D De az a gyerek meg nem, akit vernek, otthon fagyos a légkör, elváltak (nagyságrendekkel többen vannak csonka családok) mi több elég sok családban közösen nudizik is egy család. Senkik nem sérül, de csak akkor ha anyu eljár. Lásd be: nem volt ez érv semmire.
Ez is nyitott kapcsolat de csak az egyik félnek. Ezt kár tagadni, nem tudod.
Igen rossz érvelés a szaudi országokkal jönni, te sem gondoltad komolyan amit ide írtál. Az arab világban a nőnek NINCSEN választása, azt teszi amit mondanak, különben felkötik, megkövezik, leöntik savval stb... Rabszolga állapot. Szemben azzal, hogy anyu és apu megbeszélt valamit és fétiskednek egyet KÖZÖS megegyezéssel. NE hasonlítsd már az elnyomást egy szexuális játékhoz!
Lásd be, van egy reflexből jövő zsigeri ellenállásod de alátámasztani nem tudod, csak kapkodsz.
Mint ahogy te is csak a szokásos liberális, seggnyaló szöveget nyomod miszerint "minden oké, ha a feleknek is oké".
Lehet, hogy az elején picit kibuktam, de ettől függetlenül nem látom értelmét, hogy követendő példa kellene, hogy legyen.
Márpedig a nők nagyon is szeretik az izgalmakat és aki egyszer belekóstol ebbe a szabadságérzetbe az nehezebben is szabadul.
Mert akkor jön majd a barátnőmnek cuckold kapcsolata van, nagyon izgi én is ilyet akarok, bevetem a női praktikáimat és meggyőzöm a párom, hogy mi is csináljunk ilyet...
Így lehet szép sorban mindenkit agymosni valami ökörséggel. De felőlem nyugodtan menj bele és élvezd az előnyeit ennek a fantasztikus új szemléletnek.
Egy ponton túl mindenki meghúzza a határt.
Pár gondolat a témában még :)
Van bármiféle felmérés arról, hogy mennyire elterjedt? Mert az, hogy évente akár 100%-al nő is a létszám mondjuk 10e fős létszámnál az max: újabb 10e fő egy 300 milliós USA-ban :DDDD De 10e fős szubkultúrának érdemes fizetős társkeresőt csinálni :D
Magyarul nekem nem adat az "egyre elfogadottabb" jelző :D
Még egy gondolat: Magyarország mindig is sokkal lassúbb felfogású volt. Itt nálunk mindig az volt a gond, hogy párizsban már működött valami hozzánk meg 20-30-40 év múlva kezdett csak beszivárogni. Fejben nagyon le vagyunk maradva ebben (is) a nyugati országoktól. Nagyon látszik, hogy a kelet -nyugat határa vagyunk. Nyugati autó keleti aggyal.
Itthon egy melegfelvonulást (az más kérdés, hogy mi a frásznak kell provokálni amikor tudjuk hány szellemi rövidnadrág okoskodik) megtámadnak, egy feketére ázsiaira furán néznek, párizsban meg senki nem lepődik meg ha egy házaspár harmadik, közös szeretőt tart.
Szóval nagyon látszik, hogy Mo. még eléggé kelet. Gazdaságilag kezdünk felzárkózni. Van tesco, bankrendszer, e-számla, merci, nyugati kütyük, nyugati zenék/filmek/könyvek de fejben meg erősen 1970 -ban még. És ez szemmel látható, sőt tapintható.
Pedig jaguár a fejlett gondolkodás lényege mindig is az volt, hogy tiszteletben tartod a mások életét mi több nemi életét és nem állsz neki valami erkölcs gladiátor szerepében magadat feljogosítva beleugatni mások hálószobájába :DDD
Ahogy te sem szeretnéd ha valaki beleugatna a nemi életedbe. Az, hogy te minek látod értelmét, az a magánügyed. A mások nemi életet meg az ő magánügyük. Érted e?
Liberális se**nyalás tiszteletben tartani mások nemi életét? Gratulálok! jó példája vagy annak amit pont egyel fentebb írtam.
"Márpedig a nők nagyon is szeretik az izgalmakat és aki egyszer belekóstol ebbe a szabadságérzetbe az nehezebben is szabadul.
Mert akkor jön majd a barátnőmnek cuckold kapcsolata van, nagyon izgi én is ilyet akarok, bevetem a női praktikáimat és meggyőzöm a párom, hogy mi is csináljunk ilyet... "
Öcsém, de bekakkantottál, hogy mi van ha a barátnőd egyszer csak gondol egyet és szeretne egyszer egy másik pasit is. Akkor csak visszakanyarodunk ahhoz amit először leírtam: változó világ, változó szokások és elvárás, hogy innentől kezdve a barátnőd akár életet végégi csak veled, aztán vagy működik vagy nem.
Te egyszerűen megijedtél, hogy mi van ha "kinyílik a csipája" a barátnődnek :DDDDDD
hát ez van ha nem magad mellett képzelsz el valakit, hanem rakosgatod őt és megadat, hogy ki van feljebb a másikhoz képest.
"Így lehet szép sorban mindenkit agymosni valami ökörséggel." Agymosás mások nemiségének a tiszteletben tartása? Már megint meg akarod mondani, hogy mi agymosás és mi nem? A 27 éves fejeddel? :)
Nem bátor ez egy kicsikét? :)
"egy nő szabadosan élhet a férje mellett", de csak a nő, a férfi az enm dughat meg másokat.
Tipikus állatias viselkedés, ezek már inkább állatok mint emberek ilyen téren.
Igen ebbe bele lehet kötni, hogy változik a világ ki vagy te, hogy megmond mi a jó blabla, de ha így nézzük akkor az ember nyugodtan dughat az utcán fényes nappal (miért kötnél bele? változik a világ? nekik így jó, ne szabd meg nekik mi a jó), vagy azzal se foglalkozzunk ha a tesitanár megudgja 13 éves lánykát mert a csaj hírtelen rámoccant (változó világ blabla). Értem én, hogy változik, de ha rossz irányba változik akkor az ellen tenni kell. Nem tudom mi a legjobb, de abban biztos vagyok, hogy az ember elvileg civilizált (nem csak technológiában) és túl kéne lépni az állatias viselkedésen. Nem a változó nyugati világ nem ezt teszi. Pont az ellenkezőjét, esik vissza egyre inkább és nemsokára már nem csak szexuális, de minden téren már inkább állatok lesznek mint emberek. Már most is tapasztalható: a álltalános iskolákban már az megy, hogy ki kivel hol, a létezésük kimerűl abban, hogy mikor párzanak a hétvégén és kivel. Nagyjából ennyi. Ha te helyesled, hogy így változzon a világ és úgy érzed nem kell tenni ellene semmit akkor te sem vagy jobb. Sok "ember" már nagyjából annyi, hogy ha bedugnánk a ketrecbe pár nőstény mellé akkor ugyan úgy élne mint most. Lehet magyarázni, hogy de fiatalok blabla. Nem ezt a viselkedést nem lehet magyarázni semmivel. Mert régen míg volt ez, addig volt egy másik oldal. Ezekbáe már semmi sincsen csak üresség.
Változik a világ
Viszont te sem tudod megmondani konkrétan, hogy miért rossz irányba és hogyan akarnád megállítani.
Csak nem értesz vele egyet. (ez meg szíved joga)
Miért rossz irány?
Képzelj el egy világot, ahol ez ember konrkétan semmilyen tudás birtokában nincsen, a tv azt nevelte beléjük, hogy akkor vagy menő, ha olyan vagy mint a vv7ben lévők (mégha nem is nézed, de cikkek címét akarva/akaratlanúl is látsz). Jelenleg csak azért vagyunk egy bizonyos szint felett mert a törvény betartat némely dolgokat. Képzeld el azt, hogy egy jólelkű politikus ilyen meg olyan hülye indokra hivatkozva megszüntet bizonyos törvényeket. Példáúl csökkentik a közszeméremsértés "területét", szerinted ezek a vv7en nevelkedet iqharcosok mit fognak csinálni. Szerinted, normális az, hogy ÁLLTALÁNOS iskolában, már úgy kefélnek mint az állatok? Ezek is csak azért nem rajzottak még ki mert törvényileg nem lehet. Szerinted mennyi idő enyhíteni egy törvény?
Mondok egy konkrét példát, Német roszágban már törvény javaslat, hogy szöntessék meg a közeli rokonok közti vérfertőzést gátló trvény mert EGY pár véletlenűl összejött. Szerinted EGY pár milyat csinálnának ilyen törvényjavaslatot? Nem! Ez az egész arra épül, hogy az elbutított emberek ne csak fejben legyenek állatok. Viselkedjenek úgy is mint az állatok. Ezt eddig nem tehetik meg mert a törvény tiltja. De szép lassan azek enyhűlni fognak vagy eltűnni és akik eddig nem tudtak most fognak (és hidd el rengetegen vannak). Változik a világ, de aki azt mondja, hogy hagyjuk ez a helyes. Az valószínű ennek ez elkocsosult/állatiasodott világnak a része,
Mit tennék ellene? Pontosan tudom mit kell ellene tenni, de ez csak én vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!