Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Az lehet a baj, hogy nem vagyok elég közvetlen?
15 éves lány vagyok és őszintén szólva kicsit el vagyok keseredve.
Még sosem volt barátom,nem is csókolóztam senkivel,bár ez még a kisebb dolog mert ráérek,csak az zavar,hogy tényleg úgy érzem,hogy én nem tetszek senkinek,legalábbis olyan srácnak nem akivel én is szívesen megismerkednék.
És egyszerűen nem tudom mit csinálok rosszul. Nem akarok nagyképűnek tűnni,de még csak csúnyának sem mondanám magam,egy jó átlag vagyok(de mások szerint is).
Ráadásul ha népszerű nem is lennék,de elég sok mindenkivel jóban vagyok,mégsem érezném,hogy tetszek bárkinek is,lehet azért van ez mert(mint a kérdésben is láthattátok) nem viselkedek elég közvetlenül az ismeretlenekkel,de nem értem az egészet. Ha van tanácsotok szívesen várom!:)
Kicsit zárkózott vagy ami nem feltétlen baj, de emiatt kicsit magányos is leszel. Mondjuk, én jobban becsülöm a zárkózottabb embereket mint az ilyen nagyon közvetlen a képedbe mászok fajtát.
Mert tapasztalataim szerint sokkal értékesebbek és értelmesek a zárkózottabb emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!