Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy döntöttétek el a nemi identitást? Lányok? 25L
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni,hogy kipróbáljam-e..Fantáziálgatok lányokról,és egyre inkább azt érzem,hogy kipróbálnám,de félek,hogy elítélném érte saját magamat,vagy sérülnék lelkileg...Elvileg 24 éves korig eldől,hogy ki hova tartozik,én 25 vagyok,de még mindig (Kb. 2 évente) eszembe jut,hogy mi lenne,ha..2015. jan. 9. 15:48
1/7 anonim válasza:
Menj és mássz rá egy csajra... ott az ágynál kiderül, hogy mi van.
Nem kell ebből ekkora hűhót csapni! Szerintem teljesen felesleges. Min fog változtatni, ha kipróbálod?
Nem illik a jó kislány imázsodba? Vagy mi?
2/7 anonim válasza:
én 31f vagyok, és ugyanúgy vagyok mint te. Szerintem próbáld ki. Lányok között nem olyan "gáz".
3/7 anonim válasza:
Oh igen: hát 14 évesen egy buliban egy 30 körüli nő csak úgy lekapott... a csókra már nem emlékszem csak a döbbenetre, amit kiváltott. Kb akkor voltam benne totál biztos, hogy a nők nem jönnek be.
első voltam 28 N
4/7 anonim válasza:
szerintem is pròbáld ki nem vesztessz semit lehet hogy ez a te "utad" és lehet hogy ìgy tudod kiélni meged teljesen ( bárcsak a csajom is ijen lenne ûgy megnézném egy másik csajjal)
5/7 anonim válasza:
Hát én fiú vagyok .... kb valahogy igy DE csak annyit tudok mondani hogy azért élünk hogy mindent kipróbáljunk ... Próbáld ki nem lessz semmi rosz !!!!
6/7 anonim válasza:
Kipróbáltam, nem jött be és ennyi
7/7 anonim válasza:
Leginkább az fontos, kibe tudsz szerelmes lenni és kivel tudnád elképzelni, hogy leéld vele az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!