Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ebben a kategóriában a külsőre vonatkozó kérdésekben az itteni pasik véleményére adni?
Szerintem nem.
Egyrészt: sokan csak szórakoznak, beírnak mindenféle marhaságot
Másrészt: kinek ez tetszik, kinek az, jön tíz válasz, ebből három kedvező, hét nem, akkor most a kérdező nem szép, ha fordított az arány, akkor szép?
Lehet, hogy ha másik tíz ember lett volna éppen akkor fenn az oldalon, már más arány jönne ki.
Harmadrészt: lehet, itt mindenki el van tőled ájulva, de az életben meg pont azoknak nem tetszel, akik neked tetszenének, akkor mire mész vele?
Negyedrészt van, hogy olyan fotók kerülnek fel, amikről aztán nem sokat lehet megállapítani.
Meg amúgy is legyen már egy kis önkritikája az embernek pozitív, negatív irányban is önmaga felé. Pl. vaságyastól 40 kilós lányok mi a túróért tesznek fel olyan kérdést, hogy "ugye nagyon kövér vagyok, mennyit kell fogynom?"
Köszönöm a véleményeket, jöhetnek még :)
Természetesen kaptam egy rakat privátot, jó részét azzal, hogy küldjek nekik képet magamról, ők olyan őszinték... :D
Pedig nem is említettem, hogy ilyesmi képfelrakós szándékaim lettek volna valaha is :D
előttem már megválaszolták,de én is leírok egy-két dolgot.
Vannak,akik féltékenységből írnak pl:10/4-et az illetőnek, mások meg azért,mert r*bancnak néz ki.
De azt én sem szoktam érteni,amikor egy fullos csaj kér véleményt, hogy vékony e,vagy hogy szép e, amikor szerintem mindig azt hallja,hogy mennyire jó csaj.
At ilyentől falra tudnék mászni, nem hallja eleget otthon,vagy a baráti körében?
Na szóval a kérdésre válaszolva, nincs értelme,ezért ha képet akarsz feltenni,akkor privátban küldd el szerintem, habár van amikor oda is trollkodnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!