Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves fiúk! Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves fiúk! Mit tennétek ha egy 15 éves lánynak tetszenétek és írogatna facen?

Figyelt kérdés

Írogat egy lány pár hete. Szép lány meg minden de szerintem fiatal hozzám.

24f

2015. jan. 9. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
hát, ha szexelni szeretnél vele, de kapcsolatot nem, akkor érdemes tisztázni vele már az elején. ne ringasd hamis ábrándokba.
2015. jan. 9. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Megmondanám neki, hogy figyelj szívem, te még túl fiatal vagy hozzám - és ha te is akarsz valamit tőle, akkor még ezt: várj egy három évet és akkor lehet róla szó.

De hogyha meg egytáltalán nem akarsz semmit tőle, akkor csak annyi hogy bocsi, de túl fiatal vagy.

2015. jan. 9. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
eleve nem jelöltem volna vissza
2015. jan. 9. 14:03
 4/10 A kérdező kommentje:
smároltam is vele, mert nem tudtam akkor még hogy csak 15 éves.
2015. jan. 9. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Kihasználnám. Már más világot élünk nem fiatal az.
2015. jan. 9. 14:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Kihasználni azért nem akarom.
2015. jan. 9. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Te ilyen jó fiú vagy? :D
2015. jan. 9. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, a törvényes határ 14, szóval ha jól kijöttök, meg elvagy vele, akkor szabad az út. Gyere össze vele ha szeretnél. :)
2015. jan. 9. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
7. csak azért, mert nem használ ki egy kislányt, még nem lesz 'jó'
2015. jan. 9. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a kislány már rég nem kislány szerintem. ;)
2015. jan. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!