Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró az nektek srácok, ha egy nő extra nedves szex közben?
Sziasztok!
Egy barátom volt még eddig. Ő idősebb és tapasztaltabb volt. Azt mondta mindig úristen mennyire nedves vagyok, de ő nagyon élvezte.
Már a szex gondolatától is nedvesedek.
Most alakulóban van egy másik kapcsolat. Már félek, hogy neki nem lesz e zavaró.
"de ő nagyon élvezte. "
Kérdésben a válasz.
Inkább áldd a szerencséd 80%-nak az a baja hogy nem vagy csa minimálisan megy ez nekik...
hát ha túl nedves vagy elég könnyen siklik és nem ingerled annyira...tehát lassabban megy el az illető...talán ez lehet a hátránya, hogy nem érezhető annyira, legalábbis én ezt tapasztaltam...
de az előny, hogy könnyen és gyorsan lázba lehet hozni :)
ja meg arra kell vigyázni, hogy nehogy olyan legyen a takaró/lepedő/ágy...vagy nyilvános helyen nehogy átázzon a nadrágod :)
Nem kell veled sokat szenvedni. Sokan odaadnák ezért a fél karjukat. Nők is, csávó is.
"nagyon fincsi dolog az. olyan mintha a palinak áll mint a szeg. "
Vagyis akkor hasonló logikán továbbhaladva a nedvesedési problámák olyanok mint fordított esetben az erekciós problémák?
Végül is kiábrándítóság-faktora azonosan magas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!