Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép vagyok? Pontozzatok (képek lent) 17/L

Figyelt kérdés

1. [link] (smink nélküli)

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

2015. jan. 8. 21:24
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Miért érzem azt, hogy lejáratókampány áldozata a csaj?
2015. jan. 9. 01:12
 52/55 anonim ***** válasza:
a smink nélkülin szimpatikus voltál, utána nem. sokkal szebb, természetesebb és különlegesebb vagy a kencefice nélkül.
2015. jan. 9. 12:03
 53/55 anonim ***** válasza:

Tényleg szánalmas, hogy ide tolod fel a képeid gyakorira, hogy aztán mindenféle pasi megírja neked, hogy oh gyönyörű vagy, ami növeli ugyebár az amúgy is magas egód.

Ráadásul direkt olyan képek is vannak, ahol hangsúlyozott melleid mutatod, tudod ez kicsit közönséges.

Látni, hogy a külsőségeket fontosnak tartó lány vagy, mert akkor meg sem fordulna ez a fejedben, na mindegy, vicc ez a mai világ.

Amúgy, akkor már én is megírom, szerintem ha éppen nincs rajtad műszempilla és egy adag smink, akkor átlagos vagy.

És nem irigységből mondom amit mondok.

20/L

2015. jan. 9. 19:12
 54/55 anonim ***** válasza:
53-as úgyis az jön majd, hogy irigy vagy. Hasonló kérdésnél én megkaptam... Valakinek elképzelhetetlen, hogy mások nem akarnak kikent-kifent babák lenni. 12 egy tucat.
2015. jan. 9. 20:17
 55/55 anonim válasza:
fúj, épp ettem de a maradékot inkább a kutyának adom... ocsmány vagy 10/0
2015. jún. 10. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!