Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép vagyok? Pontozzatok (képek lent) 17/L
2015. jan. 8. 21:24
31/55 anonim válasza:
szopós száj nagycsöcs kirak a sok kis répa mind ráharap...
33/55 anonim válasza:
Olyan csajtípus vagy szerintem, aki mindig kisminkelve, a legújabb divat szerint felöltözve, a kigyúrt menő pasival az oldaladon járkál a plázában és a facebookon mindig több száz like-ot kap a képeidre. Ezzel nincs baj, van jó néhány hasonló lány. A lényeg: tucat, de attól függetlenül szép vagy, ez tény.
35/55 anonim válasza:
Nem az esetem, de szép vagy :)
10/8.
36/55 anonim válasza:
Az első képen, smink nélkül vagy a legszebb. Ha lehetne kapni a Tescoban, a felső polcon lennél. :)
38/55 anonim válasza:
40/55 anonim válasza:
Nekem túl sablon arcod van (kimegyek az utcára látok 1 órán belül 3 hasonlót) , nem elég karakteres , emiatt : 6/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!