Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi számít igényes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi számít igényességnek?

Figyelt kérdés

Az én rutinom: minden másnap tisztító pakolás, minden reggel és este tonik, hidratálókrém. A sminkem bb krémből (színezett krém), szemöldökceruzából és szempillaspirálból áll, néha vörös rúzs. A hajamat minden másnap mosom, amikor kell, szőrtelenítek. Napi fürdés, dezodor, parfüm használat, fogmosás alap.

Ez ápoltnak számít?

17L

2015. jan. 8. 20:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ránctalanításra még szerintem nincs szükségem :D

A hajam gyorsan zsírosodik sajnos, harmadnaposan már vállalhatatlan (rövid)

2015. jan. 8. 20:22
 12/15 A kérdező kommentje:
A pakolásokra, ilyesmikre szükségem van a pattanások ellen.:(
2015. jan. 8. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:
A tonik nem hidratálókrémmel jó hanem ginnel. Szerintem nem tesz jót ha bb-vel lövöd magad naponta (am milyen airsoftod van?)
2015. jan. 8. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, mondjuk én lány vagyok :D

Amit én csinálok:

Naponta egyszer (ha muszáj 2x) zuhanyzok, izzadásgátló, parfüm, tonik, hidratáló, BB krém, szempillaspirál, néha szemceruza vagy rúzs, ezeket nyilván le is mosom, szedem a szemöldököm, háromnaponta hajat mosok, napi 3x fogmosás :)

17L

2015. jan. 8. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Igényes srácok, ezt töltsétek ki, pls: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2015. jan. 14. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!