Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonynak számítok?
Figyelt kérdés
170 cm 17/F Szerintetek alacsony vagy még átlagosnak mondható?2015. jan. 8. 12:27
3/9 anonim válasza:
ha a 210cm es kosárlabdázókhoz hasonlítod magad akkor igen
4/9 anonim válasza:
172cm vagyok.
Eddig nem volt gond a csajoknál.
Amúgy igen, kicsik vagyunk. ÉS?
5/9 anonim válasza:
Számomra alacsony.
Nekem az átlagos férfi magasság kb. 180 cm, ami a fejemben él és az alapján amit az utcán látok.
De még hátha nősz pár évig.
6/9 anonim válasza:
Egy kicsit talán alacsony, mondjuk én a magas csajok közé tartozok (175 cm).
7/9 anonim válasza:
De jo en is ekkora vagyok ^^
Nekem azt mondtak ez elfogadhato de ha ti azt mondjatok kicsi en elhiszem :D
17f
8/9 anonim válasza:
Hatan vagyunk jó barátok.
202 cm
197 cm (ez vagyok én)
184 cm
181 cm
171 cm
165 cm
Így nézünk ki magasságra. Plusz a környezetemben lévő más férfiak átlagmagasságát is durván 180 centire tippelném.
21/F
9/9 anonim válasza:
Én 16-17 évesen nőttem vagy 10 centit. Most 176 vagyok és ez átlagmagasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!